Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2013-10-15
Upplaga
1
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
310 g
SAB
Qbm,659
ISBN
9789186775780

Visa ditt rätta jag : utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-10-15
216
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vi har alla ett eget personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor. Av allt vi gör och allt vi säger. Varje dag. Dygnet runt.
Att utveckla det personliga varumärket handlar inte bara om ytan - utseendet, bilen, prylarna. Vi måste först och främst bli medvetna om våra egna mål och värderingar. Då kan vi bygga vårt varumärke, inifrån och ut.
Och när vi vet vad vi står för, har tydliga mål och verktyg att förmedla det till omgivningen, blir våra resultat bättre, våra beslut enklare att fatta och samarbetet med andra människor mer givande.
Anna-Karin Lingham är välkänd varumärkeskonsult och föreläsare med många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Visa ditt rätta jag : utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra
  2. +
  3. Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt av Ulrike Herrmann (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Visa ditt rätta jag : utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken ger verktyg och inspiration att på djupet bygga...
    Nike 79, 19 november 2013

    Boken ger verktyg och inspiration att på djupet bygga det egna personliga varumärket. Författaren visar på ett pedagogiskt sätt att det personliga varumärket verkligen inte bara handlar om yta - utseendet, prylarna, pengarna. Det handlar om att bli medvetna om våra egna mål och värderingar. Då kan vi bygga vårt varumärke, inifrån och ut, våga visa vårt rätta jag. Det hjälper oss att nå våra mål, att samarbeta smidigt och att skapa mervärde. Denna bok är lika viktig för unga människor, som är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner