Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2015-07-28
Upplaga
2
Förlag
Agardhs Hundsport bokförlag
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
220 x 170 x 15 mm
Vikt
427 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
ISBN
9789163790119

365 Fysträning för hundar : Ett vinnande koncept

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2015-07-28
513
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    406
Visa alla 1 format & utgåvor
365 Fysträning för hundar är en bok om hur man aktiverar sin hund fysiskt. Det finns även övningar för hundägaren. Här får du veta allt du behöver för att fysiskt aktivera din hund- från grundläggande fysiologi och anatomi. Med rätt träning kan du nämligen förebygga dålig hälsa både hos din hund och dig själv. Att träna sin hund rätt behöver inte vara varken komplicerat eller dyrt. Grundidén med den här boken är att alla ska kunna hitta någon fysisk aktivitet som passar oavsett målsättning och tidigare erfarenheter.
Boken innehåller grundläggande fysiologi och träningsfysiologi med träningstips och används som kursunderlag i olika yrkesutbildningar.

365 Fysträning för hundar innehåller en rad träningsprogram och omfattande beskrivningar av hur du lägger upp programmen så att du når de resultat du eftersträvar. Du lär dig också hur du med pulsträningen kan maximera hundens träning och förebygga överträning. Boken har även mer specialinriktade kapitel om cirkelträning och pilatesövningar för både hund och hundägare.
Britta Agardh är fysioterapeut och personlig tränare på hund. Hon har skrivit två böcker tidigare, Konditionsträning för hundar och Fysträning för aktiva hundar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 365 Fysträning för hundar : Ett vinnande koncept
  2. +
  3. Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med världens mest älskade sport

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med vär... av Simon Bank (inbunden).

Köp båda 2 för 752 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britta Agardh

Övrig information

Britta Agardh r certifierad fysioterapeut p hund, certifierad personlig trnare p hund och arbetar som hundfrare. Det hr r hennes tredje bok i mnet fystrning fr hundar. Britta r ven utbildad allmnlydnads instruktr genom SBK och hller olika utbildningar och frelser i hela norden. Hon har gtt en utbildning via SBK som provledare inom uthllighetsprov, UHP. Hon tvlade lngdskidor under mnga r som junior i sarna och har n idag ett brinnande intresse fr just detta. Hon har ven jobbat som skidinstruktr i sterrike, Mayrhofen och ven i Bydalen.
Britta Agardh tvlar aktivt i drag med sin tjnstehund, Sajkes Ymer. De tog brons i SM 2010 i nordisk stil i Sundsvall och guld i SM 2010 i barmarksdrag i Mora.