Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2022-02-17
Förlag
Docendo
SAB
Pueb,Pubdz Photoshop Elements
ISBN
9789175311586

Photoshop Elements 2022 Grunder

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-02-17
558
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Photoshop Elements 2022 är ett bildredigeringsprogram som hjälper dig att bearbeta och förbättra dina digitala bilder. I programmet får du en överblick av dina olika mediefiler och kan enkelt göra dina foton ännu bättre. I boken kommer du att få lära dig att förbättra foton genom att justera ljus, kontrast, färger med mera. Vi börjar med att beskriva några enkla metoder för detta, bland annat direktkorrigering och grundläggande guider. Där efter går vi över på mer avancerade funktioner och tittar även på olika typer av roliga redigeringar som du kan göra. Du får dessutom lära dig att hantera kataloger för att skapa en grundstruktur bland dina filer och hur du kan använda taggar och album för att lättare hitta bland dina foton. Programmet ger dig även flera möjligheter att skapa fina bildobjekt som bildspel, fotoböcker och fotokollage, med eller utan text. Du lär dig även att skicka foton med e-post. Boken kan användas för både pc och Mac. I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I de extra övningarna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Photoshop Elements 2022 Grunder
  2. +
  3. Hällristningarnas värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hällristningarnas värld av Johan Ling (inbunden).

Köp båda 2 för 797 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Photoshop Elements 2022 Grunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag är mycket nöjd med boken. Den är lättläst,...
    Inge Svensson, 12 mars 2022

    Jag är mycket nöjd med boken. Den är lättläst, exemplen är lätta att förstå. Det är en pedagogiskt riktigt upplagd bok som snabbt leder in i Photoshop Elements alla finesser.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Ansell