Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Star Stable (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2020-03-09
Förlag
Bonnier Carlsen
Dimensioner
212 x 130 x 22 mm
Vikt
378 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178032419

Ödesryttarna. Mörkret faller

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2020-03-09
169
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ödesryttarna: Mörkret Faller är tredje och avslutande delen av den storslagna berättelsen om de fyra Ödesryttarna. Lisa, Anne, Linda och Alex står inför sin största prövning hittills. Dark Cores mörka planer riskerar att förinta hela den magiska ön Jorvik, och i förlängningen hela världen så som vi känner den.

Men ödesryttarnas magi, och det speciella band de alla har till sina hästar, är mäktigare än all ondska. Om de bara lyckas behärska magin.

Men det tar tid, och tid är det enda som ödesryttarna inte har.

Från trygga stallmiljöer till vindpinade oljeplattformar i Atlanten tar Mörkret Faller med oss på ett spännande, läskigt och magiskt äventyr, där verkligen allt kan hända.

Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ödesryttarna. Mörkret faller
  2. +
  3. Ödesryttarna. Legenden vaknar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ödesryttarna. Legenden vaknar av Helena Dahlgren (kartonnage).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ödesryttarna. Mörkret faller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spökhistorier från Jorvik
    Cinnamon, 18 november 2020

    De fyra vännerna Anne, Linda, Alex och Lisa får en dag ett handskrivet brev skickat till sig. Någon vill att de rider till campingplatsen vid Gyllenåsarnas dal, men brevet har ingen avsändare. Och väl framme vid lägerelden så syns ingen människa till. Men de fyra vännerna tar tillfället att få umgås en stund, och tänder en brasa och myser in sig med sina hästar. Och för att verkligen komma i stämning så börjar de berätta spökhistorier för varandra. Berättelser som de aldrig tidigare berättat ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Dahlgren