Sweet home Dalarna (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2021-04-14
Upplaga
2
Förlag
Printz
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
186 g
SAB
Hc
ISBN
9789177713159

Sweet home Dalarna

(13 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-04-14
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb, chipskvällar i soffan och regelbundna ligg med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till hotellet för att dricka öl. Och det räcker väl så, eller hur?

När stockholmaren Niklas en varm sommardag blåser in i Maddes liv förändras allt. Hans ljusblåa ögon och smittande busighet får Madde att för första gången förälska sig. Och när sommaren går mot sitt slut väcks en stor fråga: ska Madde våga följa med Niklas tillbaka till storstaden och lämna sitt älskade Dalarna? Hur vet man var man hör hemma? Och finns det något att lära sig av idolen Janis Joplins text Try just a little bit harder?

Sweet Home Dalarna är en humoristisk feelgoodroman med hög igenkänning av författaren till ljudbokssuccén Byvalla. Karin Janson presenterar här en ovanligt uppfriskande huvudhjältinna som är lika älskvärd som egen. Det här är sommarläsning som både roar och berör.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sweet home Dalarna
  2. +
  3. Fyra årstider på Ivy Lane

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fyra årstider på Ivy Lane av Cathy Bramley (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sweet home Dalarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ordentigt feelgood roman
    Marimari, 2 november 2021

    Startar lite langsamt, och länge undrar man åt vilken håll berättelsen ska gå; det trötnar lit. Till slutet romanen tar fart och slutar väldigt hjätatvärmande. En ordentligt, romantisk Feelgood roman.

  2. Igenkänningsfaktor

    Jag känner mycket igen mig i denna bok. Kanske för att jag har mina rötter i Dalarna och bor i Stockholm (dock ej på Östermalm)¿ Lättläst med levnadsöden.

  3. Hyfsat bra
    Gudrun , 21 juni 2021

    Kanske inte den mest intressant bok jag har läst. Inte så märkvärdiga händelser, men den är helt klart läsvärd. Vill inte avråda någon att läsa den

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Karin Janson