Med handen på hjärtat (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gårda brygga
Utgivningsdatum
2021-06-01
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789189177925

Med handen på hjärtat E-bok

(9 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-06-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lina bor i Göteborg, har ett bra jobb, fina vänner och en underbar dotter. Men inom loppet av en vecka får hon sparken, hennes älskade mormor Evy dör och hennes ex berättar att han ska få barn med sin nya flickvän. Allt som har legat och skavt under ytan börjar plötsligt att bubbla över och alla uppdateringar på sociala medier om framgång, lycka och snudd på perfektion är helt plötsligt för mycket att hantera. I allt kaos bestämmer sig Lina för att tillbringa sommaren vid kusten i Gårda Brygga där hennes mormor bodde. Där stöter hon på både gamla och nya bekantskaper. Bland annat den stiliga surfkillen Eddie med de blåaste ögonen hon någonsin sett, och den mystiske Sebastian som hon inte träffat sen de var tonåringar. Snart inser hon dessutom att Evy bar på hemligheter som ingen i familjen hade någon aning om. Det blir en väldigt intressant sommar ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Med handen på hjärtat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig bok
    Lisbeth Boström (Timrå), 11 januari 2022

    Jag ryckte mycket om denna varma feelgoodbok. Den hade också sina oväntade vändningar som jag uppskattade. En varm och skön bok att koppla av med.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ida Fryklund