Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2023-07-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Larsson, Stefan (förf.) / Nyström, Siv (förf.) / Padyab, Mojgan (förf.) / Sandlund, Mikael (förf.) / Wijk, Emil (förf.) / Lundgren, Lena (red.)
SAB
Ohi
ISBN
9789144155180

Effektiv insatsplanering vid svår substansanvändning

Häftad,  Svenska, 2023-07-24
360
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken ger en sammansatt bild av historik, teori, praktiskt arbete och forskning om socialtjänstens arbete med människor som har riskfylld eller svår substansanvändning. Med ett multidisciplinärt perspektiv tar författarna upp såväl generell kunskap om substansanvändning som evidensbaserade insatser för bedömning, planering, stöd och behandling.

Boken går igenom de teorier man behöver för att förstå behoven av bedömning, uppföljning och planering av insatser. I boken presenteras även forskning på området och de tekniska stöd som finns. Avslutningsvis ges ett personligt perspektiv på implementering av bedömning samt på uppföljning i praktiken.

Effektiv insatsplanering vid svår substansanvändning riktar sig till både socionomstudenter och yrkesverksamma på området. Boken är tänkt att fungera som ett stöd, både under utbildningen och i det praktiska arbetet inom socialtjänsten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Effektiv insatsplanering vid svår substansanvändning
  2. +
  3. En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt e... av Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 449 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »