Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2020-08-28
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Drevstam, Charlie (foto)
Dimensioner
269 x 198 x 23 mm
Vikt
869 g
SAB
Qca
ISBN
9789127165618

Snacks, sallad, pasta & dessert

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-08-28
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När kockarna Linn och Marion lärde känna varandra insåg de direkt att de hade samma tankar om hur de vill laga mat och hur de vill att maten ska upplevas – det ska vara naturligt, enkelt, smakrikt och otvunget.

Att äta ska vara roligt och intressant, inte onödigt tillkrånglat eller stelt. Det ska vara mat som är härlig att äta tillsammans, med ärliga smaker och råvaror som tillåts att ta plats. Bra matlagning handlar mycket om detaljerna. Linn och Marion visar med sina recept hur en omtänksam
tillagning får magiska saker att hända – från hur du gör den enklaste grönsalladen total rättvisa, till hur du får din hemgjorda pasta att bli himmelsk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snacks, sallad, pasta & dessert
  2. +
  3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snacks, sallad, pasta & dessert. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underskattad
    Madeleine (Stockholm), 15 april 2024

    Väldigt användbar kokbok med många fina bilder och recept. Har lagat ett flertal recept ur kokboken, favoriterna är tagliatelle med pumpasås, kastanjer och buffelmozzarella + den magiska körsbärstarte med mandelmaräng. Älllskar omslaget, färgkombinationerna, layouten i sin helhet och de små detaljerna och instruktionsdelarna i boken som gör allt så himla fint.

Visa alla 1 recensioner