Stacken (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2023-09-22
Upplaga
1
Förlag
Weyler Förlag
Dimensioner
? x 2 x 5 mm
SAB
Hc.01
ISBN
9789127184121

Stacken

(24 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-22
239

12% rabatt på allt vid köp över 299 kr

Gäller t.o.m. 12 JUNI. Villkor.

Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad är det som händer nere vid vattnet? Emelie har flytt staden för skogen och ser plötsligt en grupp människor. Sju är de, alla med sin egen särskilda förmåga. Någon var här först och är liksom grunden för allt. En annan är så handlingskraftig att hon suttit i fängelse för dråp. En tredje, nykomlingen, är bara så obegripligt vacker. Och så är det Sara, först och främst är det nog hon, alfahonan. Stacken skildrar en grupp människor utanför samhället. Hur hamnade de där, som delar av en grupp där ingen måste klara allt och där alla bidrar med något? Måste man trivas med den roll man tilldelats av andra? Och vad händer när en främling - en Utanförs! - dyker upp och skakar om allt? Annika Norlins första roman, efter den hyllade debuten Jag ser allt du gör, är en magnetisk, rolig och djupt berörande berättelse om kärlek och den outgrundliga makt vi har över andra människor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stacken
  2. +
  3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stacken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lever kvar länge
    butomusu, 12 mars 2024

    Märklig historia om en grupp människor som format sin tillvaro helt utanför samhället. Så intressant att följa de åtta karaktärerna. En bok som får att reflektera över samhället vi lever i.

  2. Fantastisk
    @bokslukarfeministen, 6 mars 2024

    I Stacken av Annika Norlin får vi följa Emelie som har flytt staden ut till skogen efter en utmattning. Där ser hon plötsligt en grupp människor som hon börjar bevaka. Gruppen, som kallar sig för Stacken, består av sju personer, och alla har sin egen särskilda förmåga. Personerna befinner sig utanför samhället på något sätt och alla i gruppen måste bidra med någonting för att de ska klara sig. Men vad händer egentligen när främlingen Emelie dyker upp och skakar om allt? Hon är ju trots allt e... Läs hela recensionen

  3. Mästerverk
    Åsa, 7 januari 2024

    En rakt igenom fantastisk läsupplevelse. Annika Norlin lyckas förmedla åtta karaktärer och en fängslande berättelse med ett helt lysande språk. En blivande klassiker.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Annika Norlin