Vem bryr sig? (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2017-11-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Wickholm, Pär (form) / Ullberg, Thron (form) / Nordlund, Karl (foto)
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
519 g
SAB
Dgug
ISBN
9789137150970

Vem bryr sig?

(21 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-11-10
216
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter fjolårets succébok om psykisk ohälsa är Therése Lindgren tillbaka med en uppmaning till oss alla att börja bry oss - om oss själva, hur vi lever, vad vi äter, och inte minst: om djuren.

Djurrätt är en hjärtefråga för veganen Therése och hon skildrar här hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis blev vegetarian och vegan. Det är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv.

Okej, alla människor kanske inte vill bli veganer, men var och en kan hitta sin grej att engagera sig i. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv. Klyschan stämmer ju: ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För allt hänger ihop, det gäller att ta ansvar och orka bry sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vem bryr sig?
  2. +
  3. En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt e... av Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 305 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vem bryr sig?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och fångande
    Anni, 8 juni 2018

    En riktigt riktigt bra bok som i ett härligt språk visar upp lättläst fakta. Therese pekar inte ut icke vegetariskt levande människor utan informerar genom sina egna resonemang och beslut. Jag tycker faktiskt att den här boken skulle göra sig fantastiskt som litteratur på gymnasiet!

  2. Informativ och inspirerande
    Elin, 12 februari 2018

    Läste den här boken i samma veva som jag tog beslutet om att bli vegetarian och den gjorde mig ännu mer säker i mitt beslut. Intressant läsning om hur Therese tog steget till att bli vegetarian och sedan vegan. Jag har blivit mer medveten efter att ha läst den här boken, både om hur djuren i Sverige har det och om hur man kan bli en mer medveten konsument genom att ta reda på vad produkterna vi köper innehåller (t.ex. om sminkprodukter och liknande har blivit testade på djur). Väldigt glad att jag läste denna bok!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Therése Lindgren