Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2015-09-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
224 x 155 x 20 mm
Vikt
546 g
SAB
Veo
ISBN
9789144088129

Klinisk endokrinologi

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-09-09
515

12% rabatt på allt vid köp över 299 kr

Gäller t.o.m. 12 JUNI. Villkor.

Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Klinisk endokrinologi ger läsaren en djup insikt i teorierna bakom de endokrinologiska sjukdomarna och beskriver utförligt utredning, behandling och uppföljning av både vanliga och sällsynta endokrino logiska sjukdomar, inklusive diabetes. Boken är försedd med rikligt med tips kring bedömning av provsvar, fallgropar att undvika liksom rekommendationer om vad som bör handläggas inom primär- respektive specialistvård. Författarna är kliniskt verksamma läkare med många års erfarenhet som specialister och handledare. Kunskapsnivån och omfattningen i boken är anpassad efter Svenska Endokrinologföreningens checklista för ST-läkare.
Klinisk endokrinologi riktar sig främst till blivande och yrkesverksamma specialister i endokrinologi och diabetologi, internmedicin och allmänmedicin. Men boken kan med fördel även användas av läkarstudenter och av sjuksköterskor med specialintresse för endokrinologi och diabetes.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klinisk endokrinologi
  2. +
  3. Myten om det normala : att läka trauma och sjukdom i en toxisk kultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Myten om det normala : att läka trauma och sjuk... av Gabor Maté, Daniel Maté (inbunden).

Köp båda 2 för 773 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Klinisk endokrinologi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite mycket latin.......
    Froggy, 10 maj 2016

    Om man tillhör den stora massan av sjuka människor som inte får hjälp med sin sköldkörtelsjukdom så griper man varje litet halmstrå att läsa o begripa hur man ska få rätsida på tillvaron. Den här boken vänder sig nog i det närmaste till personal för det är väldigt inriktat på läkartermer som man får klia sig i huvudet både en o två ggr. Dock finns där guldkorn för en hjälpsökande bland allt fackspråkande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Samhällsarbete : aktörer, arenor och perspektiv

    Stefan Sjöberg, Päivi Turunen

    Samhället står i dag inför stora sociala utmaningar. Det gäller inte minst i utsatta lokalsamhällen - från glesbygder till marginaliserade förorter. En växelverkan mellan globalisering, ojämlikhet, segregation, exkludering och miljöhot samt omvand...