Vi hittar inte den utgåva du söker efter, kanske funkar den här lika bra?
Se på oss nu (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2019-04-09
Förlag
Månpocket
Översättare
Urban Andersson
Originaltitel
Se på oss nå
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
177 x 110 x 17 mm
Vikt
174 g
SAB
Hce
ISBN
9789175039404

Se på oss nu

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-04-09
89
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Passionen kan slå till när man minst anar det. 50-årige Hans har varit gift med Ingunn sedan han var trettiosex år. När romanen tar sin början ser Hans sig själv och Ingunn på en videoinspelning från ett bröllop och det får honom att fundera på exakt hur lyckligt gift han är. På bröllopet träffar Hans nämligen den mycket yngre Harriet. Det blir nödvändigt för honom att reda ut vad den gryende relationen med Harriet egentligen betyder. Är det kärlek eller är det ett simpelt begär? Kan det vara båda sakerna på samma gång? Hur är det egentligen, kan man äta kakan och ha den kvar? Hans mår ju trots allt så mycket bättre nu sedan han träffat Harriet, det borde väl vara bättre även för hustrun.

Hans måste bara komma på hur han ska undersöka sina egna känslor utan att Ingunn blir sårad. "Se på oss nu" är en berättelse om hur lätt vi människor knyter an till varandra och hur fort det ibland kan gå i livet, om att mista sig själv till en annan. Och hur svårt det kan vara att plocka upp sig själv efteråt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Se på oss nu
  2. +
  3. Övre port, nedre port

De som köpt den här boken har ofta också köpt Övre port, nedre port av Geir Gulliksen (inbunden).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Se på oss nu. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Starka känslor och mycket kropp
    Marve, 10 januari 2020

    En naken berättelsen om ett äktenskap. Det handlar även om attraktion, förlora sig själv och att hitta sig själv igen. I centrum av berättelsen står en man i 50-årsåldern, hans familj, relationer och jobb. Det blir en jobbig tid i livet.

    Merparten av berättelsen är utifrån mannens perspektiv, men delar är sett från hans fru. Det blir väldigt intressant. Första delen av boken är mycket fysisk - det är nakna kroppar, sex, kön och kroppsvätskor som rinner och kletar. Senare beskrivs tan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Geir Gulliksen