Professionellt föräldrasamarbete (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Professionellt föräldrasamarbete
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2008-10-14
Upplaga
1
Förlag
Liber
Översättare
Annika Claesdotter
Dimensioner
209 x 148 x 8 mm
Vikt
260 g
ISBN
9789147093687

Professionellt föräldrasamarbete

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2008-10-14
369
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken handlar om professionellt föräldrasamarbete i förskola och skola. Författarna kombinerar sina egna praktiska erfarenheter från undervisning i föräldrasamarbete med forskningsbaserad kunskap om interaktion, relationer och barns utveckling.

Resultatet är en bok som ger en bra grund och konkreta förslag på hur föräldrasamarbete kan utgöra en resurs i det dagliga arbetet med barn i skola och förskola. Även föräldrar kan ha nytta av boken, ett av kapitlen är skrivet direkt till föräldrar och ger råd om hur de kan delta i ett konstruktivt samarbete.

Om författarna
Elsebeth Jensen är fil.kand. i pedagogik och lektor i didaktik vid lärarutbildningen i Århus. Hon är även doktorand vid Danmarks Pædagogiske Universitet. Helle Jensen är leg. psykolog och handledare i psykoterapi. Hon har arbetat som klinisk psykolog och som lärare, konsulent och utbildningsledare på The Kempler Institute of Scandinavia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Professionellt föräldrasamarbete
  2. +
  3. Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassr... av Marcus Samuelsson (häftad).

Köp båda 2 för 717 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Professionellt föräldrasamarbete. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Min favoritbok från förskollärarutbildningen.
    Erik Eriksson, 26 augusti 2020

    Väldigt lättläst med ordförklaringar längst ner på varje sida. Intressanta texter där de redan första kapitlet bland annat reflekteras om hur vi som lärare formas av hur vi blev bemötta som barn och vad vi kan behöva utveckla hos oss själva för att inte bli utbrända.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna