Handbok för textläsare Årg. 3 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Gudstjänstböcker Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2004-10-01
Upplaga
2
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Handbok för textläsare Årgång 3
Dimensioner
209 x 196 x 20 mm
Vikt
958 g
ISBN
9789152636374

Handbok för textläsare Årg. 3

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2004-10-01
631
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det krävs både kunskap, träning och lite mod att läsa texter högt i en gudstjänst. Hur uttalas ett visst ord? I vilket tempo och med vilken betoning ska man läsa för att fånga textens innebörd?

Till övning och förberedelse - och som inspiration till variation finns denna serie om tre böcker. Böckerna följer evangeliebokens årgångar och är en ovärdelig verktygslåda för såväl den erfarna textläsaren som vill förnya och kanske förbättra sig, som för nybörjaren.
Här finns alla evangeliebokens texter, läsanvisningar, indikationer om tonläge och ordval, kortfattade kommentarer till bibeltexterna och annat matnyttigt.

De två specialartiklarna i årgång 3 är:
Röst och gestaltning, Eva Munther, skådespelare och präst
Hör Herrens ord..., Sven Hernqvist
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för textläsare Årg. 3
  2. +
  3. Soul work : guide till att ta tillbaka din power, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Soul work : guide till att ta tillbaka din powe... av Josefin Dahlberg (inbunden).

Köp båda 2 för 690 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok för textläsare Årg. 3. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inbindning
    Irene Vestberg, 29 november 2019

    Boken i sig är en ovärderlig hjälp i mitt uppdrag som kyrkvärd (har "gjort slut" på 2:a årgången). 5 stjärnor hade det blivit om jag inte alltid är rädd att själva 'inbindningen" ska lossna. Har i och för sig inte hänt men osäkerheten finns.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gillis Simonsson

  • Handbok för textläsare Årgång 1

    Gillis Simonsson

    Det krävs både kunskap, träning och lite mod att läsa texter högt i en gudstjänst. Hur uttalas ett visst ord? I vilket tempo och med vilken betoning ska man läsa för att fånga textens innebörd? Till övning och förberedelse - och som inspiration ti...

  • Handbok för textläsare Årg. 2

    Gillis Simonsson

    I Handbok för textläsare årgång 2 finns  avsnitt om ordets plats i gudstjänsten, om rösten som bärare av texten och tips om hur man levandegör en text. Det krävs både kunskap, träning och lite mod att läsa texter högt i en gudstjänst. Hur utt...