Öga mot öga : möten för biologisk mångfald (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2023-11-13
Upplaga
1
Förlag
Fröstad Naturfoto
Originaltitel
Öga mot Öga - Möten för biologisk mångfald
Medarbetare
Virsen, Niklas (foto)
Dimensioner
270 x 200 x 20 mm
Vikt
1000 g
SAB
Uhe,Inz Virsén, Niklas
ISBN
9789152780596

Öga mot öga : möten för biologisk mångfald

Inbunden,  Svenska, 2023-11-13
591
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur kan vi som människor närma oss en större förståelse, respekt och empati för världens djur och natur? Du som läsare får följa med naturfotografen Niklas Virsén i hans möten med djur och fåglar världen över. Genom hans berättelser kommer du att få ta del av de intensiva mötena med bland annat bergsgorillor, geparder, myskoxar och brunbjörnar. Niklas anser att möten som dessa är helt avgörande för framtidens bevarande av olika arter och naturbiotoper.

" I den moderna världen har något gått förlorat. En hel symbolvärld där djuren porträtterades, inte bara som levande organismer, utan som varelser med en själ."

Niklas Virsén arbetar som naturfotograf och har ett stort engagemang inom naturfotografering och ekoturism. På sina expeditioner världen över söker han upp de mest fascinerande djuren, fåglarna och landskapen. Därefter omvandlar han dessa äventyr till engagerande, kunskapsbärande och fängslande berättelser. Niklas är medlem i den svenska föreningen Naturfotograferna /N och är en omtyckt föredragshållare och reseledare. Som ambassadör för artbevarande strävar Niklas efter att dokumentera den sköra naturen i sårbara livsmiljöer samt de djur och fåglar som bebor dessa ekosystem. Genom detta arbete ges han möjlighet att belysa vikten av att bevara naturbiotoper och främja artbevarande för kommande generationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Öga mot öga : möten för biologisk mångfald
  2. +
  3. Tillsammans : människan som människans räddning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillsammans : människan som människans räddning av Lasse Berg (inbunden).

Köp båda 2 för 720 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »