Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2011-09-20
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
Danielsson, Malte (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 15 mm
Vikt
620 g
SAB
Vmbb,Qcabb
ISBN
9789153436904

Ulrikas GI-helger: Jul Påsk Midsommar

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-09-20
179
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Som entusiastisk GI-anhängare vill du kunna fira jul, påsk och midsommar utan att trilla rakt in i dolda sockerfällor, lömska röror och onyttiga kolhydratbomber. Vackra buffébord är ju ofta helt oemotståndliga och det kan vara svårt att välja. Men de frestande helgborden innehåller också mycket som är både nyttigt och bra ur hälsosynpunkt. Det gäller bara att veta vad. Och framförallt vad som är mindre bra och sådant du ska låta bli helt.

När kostrådgivaren Ulrika Davidsson dukar upp till våra traditionella svenska högtider är det med garanterat sund och smakrik mat. I boken finns massor av recept som är anpassade efter både smaklökar och midjemått. Välj rätt från början och du kommer att klara årets storhelger galant.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ulrikas GI-helger: Jul Påsk Midsommar
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ulrikas GI-helger: Jul Påsk Midsommar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra bok av Ulrika med bra uppslag på de olika...
    Florence Johansson, 3 juli 2013

    Mycket bra bok av Ulrika med bra uppslag på de olika maträtterna under de stora helgerna kommer väl till användning vid stora helger.

  2. Räddningsplanka för viktmedvetna!
    Maria (Minaboktips.se), 29 november 2011

    Godsaker och god mat hör julen till, men hur ska man äta om man vill tänka lite på vikten också? Ulrika Davidsson har skrivit en bok som ter sig som en räddningsplanka för den som med gott samvete vill njuta av god julmat. En del ingredienser i Davidssons bok har jag inte använt förut såsom sukrin, agavesirap och sugarsnaps. Visst är det väl roligt att förnya sin matlagning, men nog höjs tröskeln för att komma igång en smula, när man får leta i mataffären för att hitta ingredienserna? Ulrikas... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ulrika Davidsson