Baka och spritsa : dekorera enkelt och vackert (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2020-03-05
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
250 x 180 x 12 mm
Vikt
460 g
SAB
Qcae
ISBN
9789155267711

Baka och spritsa : dekorera enkelt och vackert

(15 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-03-05
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Lär dig spritsa som ett proffs! Det är enklare än du tror att förvandla dina kladdkakor, cupcakes, pajer, bakelser och tårtor till vackra konstverk som imponerar. Här bjuder Emma Brink Rask, som driver den populära bakbloggen Brinken bakar, på 40 läckra recept, praktiska steg-för-steg-bilder och sina allra bästa tips på hur du lyckas dekorera dina bakverk på otaliga sätt - med endast fem tyllar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Baka och spritsa : dekorera enkelt och vackert. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bäst just nu!
    Susanna S., 21 januari 2021

    Ett riktigt bra urval av recept, stort plus att man inte (helt) fallit för trenden med supersöta, klibbiga amerikanska oreorecept. Jag köpte boken för att jag vill bli bra på att att spritsa så jag hade kunnat tänka mig fler tekniksidor och exempel på hur man spritsar olika sorters dekorationer. Här är inte så många olika mönster representerade, inte heller så många sorters tyllar förklarade/visade. Men min syster och jag kommer definitivt att ta en bakdag för att öva på/prova på att spritsa snyggt. Här är flera recept som vi vill prova på.

  2. Perfekta presenten till alla som gillar att baka
    Viktoria Svensson, 28 december 2020

    Började med att jag köpte den till mig själv och sen till 3st andra. Tycker den är jättebra och enkla recept, blev väldigt inspirerad och köpt mig en hel del nya spritstyllar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emma Brink Rask

  • Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons

    Emma Brink Rask

    Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt oc...

  • 61 kakor i en form

    Emma Brink Rask

    Enkelt och vansinnigt gott! Emma Brink Rask visar hur svenskarnas vanligaste bakform bäst används. Hur ska jag göra om jag vill baka detta recept i en springform? Efter att ha bloggat om bakning i sju år och skrivit tre bakböcker så är det en av d...