Dödlig passion (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2015-08-24
Förlag
Vulkan
Dimensioner
1800 x 60 x 1280 mm
Vikt
115 g
ISBN
9789163788598

Dödlig passion

Häftad,  Svenska, 2015-08-24
242
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Man blir blind i kärlek, sägs det, men det är inte bara nåt man kastar ur sig, utan det är faktiskt sant. Författaren kan intyga. Kärlek kan vara både härligt och något mycket fint, samtidigt farligt och förgörande, om man inte vaknar upp i tid och ser vad som egentligen händer mellan två människor, som från början är otroligt förälskade och bara kastar sig in i eldhavet av känslor. Man tänker - detta måste vara den romantiska kärleken du inte ens trodde existerade. Tills något inträffar och skakar om dig och du undrar vad det är - han slår dig och det gör ont. Det händer om och om igen och du fattar ingenting. Då har mardrömmen redan börjat och du vaknar yrvaket upp! Vad är det som händer?

Var tog kärleken vägen, för det måste det väl ha varit? Eller?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dödlig passion
  2. +
  3. Orosboken : ta hand om din oro i fem steg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orosboken : ta hand om din oro i fem steg av Erik Andersson, Tove Wahlund (inbunden).

Köp båda 2 för 471 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monika E Norstedt

  • En sökares liv

    Monika E Norstedt

    Tomheten, som säkert alla varit med om någon gång, är mycket kännbar och fruktansvärt nedslående och du känner dig som om du vore ensam i hela världen. Men, när du reser dej från det förnimmer du den starka kraften och som fyller dig med nytt mod,...