Usla utsikter (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för alla mina fans (del 4)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2011-04-19
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Thomas Grundberg
Originaltitel
Dog Days
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Jeff Kinney
Dimensioner
220 x 140 x 21 mm
Vikt
456 g
SAB
Hcg
ISBN
9789163868344

Usla utsikter

(19 röster)  |   Läs 5 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2011-04-19
169
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stackars Greg! Ska han få leva ut sina heta sommarfantasier eller sätter mammas pigga förslag på gemensamma utomhusaktiviteter stopp för det?

Sommarlovet börjar bra. Greg och Rowley läskar sig på den countryklubb som Rowleys pappa är med i, ända tills det visar sig att de goda fruktdrinkarna inte alls var gratis. Den skuldsatte Greg väljer att hålla sig inomhus och spela tevespel med fördragna gardiner. Men mamma har andra idéer om lämpliga sommaraktiviteter! Som att bada i det kommunala badet tillsammans med henne och lillebror Manny. Eller, ännu mer pinsamt, starta en läsecirkel för killarna i grannskapet. Hur ska Greg orka genomlida sommarlovet?

"Dagbok för alla mina fans" har sen starten 2007 blivit en en enorm succé i USA. Hittills ingår fyra storsäljande titlar i serien, i november 2010 kommer den femte. Totalt över 23 miljoner tryckta ex. Såld till mer än 30 länder. Den första boken har filmats, premiär våren 2010 i USA. En ny film som bygger på den andra boken är under inspelning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Usla utsikter
  2. +
  3. Den bistra sanningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den bistra sanningen av Jeff Kinney (kartonnage).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Usla utsikter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bokkommentar.
    Erik, 20 augusti 2021

    Fina fisken. Han blir bättre och bättre. Jag tycker det är synd att han kommer dåligt överens med Rowleys föräldrar. I långfilmen spelades Rowleys mamma av mamman till han som spelade Rowley. Ganska festligt.

  2. Rolig läsning

    Gustav 10 år:
    Vi har läst ganska många av Dagbok för alla mina fans och den finns på Netflix också om man vill kolla på den. Jag tror att det finns 15 böcker i serien och den är så rolig. Vissa saker blir pinsamma men den är mest rolig. Den är lättläst och jag har både läst själv och högt med pappa. Vi gillar att läsa dessa böcker tillsammans. Man kan läsa böckerna fristående men jag rekommenderar att ni börjar med första boken.

    Philip 8 år:
    Jag tycker också att serien är rol... Läs hela recensionen

  3. Köp den här boken!
    MN, 2 mars 2014

    Min son är 8,5 och serien om Greg är de första böcker han har sträckläst. Han läser från pärm till pärm, tar med böckerna till fritids och läser där. Han fnissar när han läser och berättar om historierna efteråt, så han har fått en riktigt bra läsupplevelse! Killarna i skolan pratar om böckerna och lånar ut dem till varandra ifall man missat någon i serien. Så jag rekommenderar verkligen denna serie!

  4. Mycket uppskattad bok som barnen läste ut på...
    Annika, 9 januari 2014

    Mycket uppskattad bok som barnen läste ut på rekordtid! Nu har vi köpt fler böcker i serien och kommer köpa alla inom kort :)

  5. Vet inte eftersom jag gav bort den till min sonson som...
    Ingrid Johansson, 31 december 2013

    Vet inte eftersom jag gav bort den till min sonson som önskat sig den boken. Han tycker om den här serien.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jeff Kinney