Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
29
Utgivningsdatum
2013-10-07
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Karin Stjernholm Raeder
Dimensioner
220 x 170 x 6 mm
Vikt
202 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163876530

Ibland kommer vintern om natten

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-10-07
74
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Inget är så magiskt som när den första snön faller! Här får vi följa två barns väntan och längtan till julafton. Karin Stjernholm Raeders klassiska julbilderbok är ett måste när det lackar mot jul.

Ibland när man vaknar så ligger snön vit och fin utanför fönstret. Vintern har kommit! Och det betyder att det snart är jul. De två barnen i Karin Stjernholm Raeders julklassiker ser fram emot alla roliga saker som hör vintern till och alla mysiga förberedelser inför julen. Och när julaftonskvällen till slut kommer, då vill de aldrig att den ska ta slut.Älskad pärla som nu återutges i det populära Ekorrformatet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ibland kommer vintern om natten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som fångar förväntan och längtan inför julen....
    Lina, 27 december 2013

    En bok som fångar förväntan och längtan inför julen. Delar av den känns aningens föråldrade men som helhet är det en underbar bok med mkt fina illustrationer. Jag är dock partisk då den lästes för mig när jag var liten och jag har läst den för dottern. Jag vill dock ändå rekommendera den till föräldrar att läsa som en "inför jul-bok", den passar en 3-5åring utmärkt.

  2. En trevlig och lättläst liten bok om julen. Mina...
    Brittmarie Eriksson, 24 december 2013

    En trevlig och lättläst liten bok om julen. Mina tjejer gillade bilderna, påminde dem om bilderna från Prostens barnbarn. Min äldsta läste för den yngsta så även bra som nybörjarbok.

  3. Jag tycker boken är fin (bilder och språk), men lite...
    Kajsamamma, 13 december 2013

    Jag tycker boken är fin (bilder och språk), men lite för gullig. Märks att det är ett tag sedan den skrevs. Min 3-åring lyssnar snällt men ber inte självmant att vi ska läsa boken igen.

  4. Osammanhängande och alldeles för svår för små barn....
    Brittis, 18 november 2013

    Osammanhängande och alldeles för svår för små barn. Jag blev mycket besviken när jag läste boken för mina barnbarn. Texten hängde inte alltid ihop med bilderna.

Visa alla 4 recensioner