Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2010-08-19
Förlag
Max Ström
Översättare
Kicki Lind
Originaltitel
Wild Wonders of Europe
Medarbetare
Widstrand, Staffan (foto) / Cairns, Peter (foto) / Möllers, Florian (foto) / Wijnberg, Bridget (foto)
Dimensioner
330 x 250 x 25 mm
Vikt
2280 g
SAB
In
ISBN
9789171261915

Det vilda Europa

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-08-19
401
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»en praktbok!« Utemagasinet.se »En fröjd att titta i«AllasDet vilda Europa är den kanske mest storslagna skildring av Europas mångskiftande natur som någonsin har gjorts. Vulkaner och enorma glaciärer, täta urskogar, myllrande våtmarker, blommande ängar och rika hav. Europas natur är fantastisk och häpnadsväckande. I denna vår egen världsdel lever björnar, gamar, myskoxar, bävrar och pelikaner, delfiner, valar, orkidéer, insekter och tusentals andra spännande arter. Ett stort antal av vår tids främsta naturfotografer har gett sig ut på upptäcktsfärd inom ramen för projektet Wild Wonders of Europe. Under 15 månader har de 69 fotograferna tagit nästan en halv miljon bilder, i sammanlagt 48 länder. Efter ett omfattande urvalsarbete har de allra bästa valts ut till denna bok. Boken presenterar Europas rika naturskatter och lyfter fram alla de satsningar som har gjorts för att bevara detta naturarv för framtiden. En stor del av det vilda som tidigare varit på väg att försvinna håller faktiskt på att återhämta sig. Men boken visar också på motsatsen - det vi riskerar att förlora för alltid. Denna fantastiska fotobok vänder sig till alla som är intresserade av djur och natur eller gillar att resa - en maffig naturbok för hela familjen.Sagt om Det vilda Europa»Storslaget om Europas natur [...] denna praktbok är ett måste för alla som gillar djur och natur« Utemagasinet»Vilda pärlor för folket«Kamera & Bild »årets (2010) natur- och fotobok nummer ett och fantastisk present att ge bort!«helagotland.se»Inget mindre än ett praktverk«BTJ»I brist på bättre superlativ blir slutkommentaren om boken: Magisk«IKON 1931»Sällan, möjligtvis aldrig, har Europas natur lyfts fram på detta sätt«Dagens Arbete »stunning photographs«Earth Time News
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det vilda Europa
  2. +
  3. Allt det vackra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt det vackra av Benjamin Ingrosso (kartonnage).

Köp båda 2 för 480 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det vilda Europa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroliga foton!
    Carina Nyström, 28 juni 2016

    Det är en vacker bok.
    En informativ bok.
    En uppmuntrande bok,
    En allvarlig bok.

    Perfekt till present.

    Den ger inblick i Europas natur, Berättar om fotonen, hur boken kom till.
    Den är miljöinriktad. Berättar hur naturen har återhämtat sig, att länder ger mer plats för djur o natur, rättar till felsteg. O uppmanar att vi självklart ska fortsätta på den vägen, mer behövs.

    Bilderna är roliga, vackra, "breathtaking" annorlunda, o stora, täcker för det m... Läs hela recensionen

  2. Fantastiskt vackert innehåll både i bild och text
    Marina Nyman, 24 juni 2016

    Perfekt bok att ge bort till foto-, natur- och djurintresserade! Vill själv ha den, mycket för att lära mig mer om Europas intressanta utbud.

  3. Storslagen
    Kristi, 10 september 2010

    En storartad fotobok, underbara bilder kombinerade med lagom text.

    VILKET EUROPA!
    Rekommenderas!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna