Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2018-10-02
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Löf, Martin (foto)
Dimensioner
252 x 194 x 22 mm
Vikt
1164 g
SAB
Qca
ISBN
9789174246599

Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-10-02
299
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem?

Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär.

En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare - och alla som köper sitt vilt i butiken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det är en bra vägledning för oss alla
    Laila Mellberg, 15 september 2020

    Lätt att förstå o inga konstiga kryddor. Blir jättebra rätter. Helt enkel toppen!Jag har inte haft mycket med vilt att göra men det kommer jag att råda bot på nu. Laila

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Per Morberg