Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 2)
Antal sidor
609
Utgivningsdatum
2014-09-17
Upplaga
2
Förlag
Massolit
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
178 x 110 x 40 mm
Vikt
343 g
SAB
Hc
ISBN
9789174751857

Grannen

(64 röster)  |   Läs 11 recensioner
Pocket,  Svenska, 2014-09-17
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stureplansprofilen Hans Ecker, dömd till över 10 års fängelse, ska flyttas från Kumla till en annan anstalt när någon rammar fångtransporten och kallblodigt skjuter fångvaktarna. Eckers glädje över sin nyvunna frihet blir kortvarig, när det visar sig att den som ligger bakom fritagningen är psykopaten Christopher Silfverbielke kompanjonen som Ecker trodde att han haft ihjäl för ett drygt år sedan.Det kriminella radarparet Hans Ecker och Christopher Silfverbielke gjorde storverk tillsammans och flydde utomlands. Hårt arbete, tufft liv, riktigt mycket pengar och kvinnor. Ecker gjorde sitt livs största misstag när han tog för givet att Silfverbielke dog där nere i Medelhavet.Nu har Silfverbielke återvänt till Sverige, fritagit Ecker och köpt ett hus i ett stillsamt villaområde. Han är ute efter hämnd, och även om tillvaron ser städad ut på ytan, pågår ett diaboliskt maktspel innanför hans fyra väggar.Kommissarie Jacob Colt och hans nya kollega, IT-experten Linda Schecker, tvingas inse att Silfverbielke är tillbaka, farligare än någonsin.Grannen är den andra delen i serien om psykopaten Christopher Silfverbielke.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grannen
  2. +
  3. Uppgörelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppgörelsen av Dan Buthler, Dag Öhrlund (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Grannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vidrig porr och vidrig handling

    Har läst om Silverbjelke förut men nu tar porrtexten över och förstör allt. 50% av boken bläddrar jag förbi för det handlar bara om sjuk sex och det blir otroligt tjatigt. Nu är det slutläst om CS. Öhrlunds första böcker var helt ok. Den här serien är helt enkelt usel.

  2. Bästa bokserien sen den kom ut
    Maria Morin, 23 juni 2019

    Så spännande, svårt att lägga ifrån sig när man väl börjat läsa..en riktigt bra rysar serie, och ganska otäck på sina ställen. Rekommenderas verkligen

  3. Så spännande!
    Fanny Elisabeth Ekberg, 28 augusti 2018

    Efter att ha läst "En nästan vanlig man" var jag spänd på fortsättningen, och den var bra. Kanske lite mycket fokus på sex och våld, men spännande som satan!

  4. Ja och nej
    Anna-Maria , 27 april 2018

    jag tycker själva handlingen är intressesant och nervpressande.. meeeeen jag tycker helt ärligt att de utförligt beskrivna sexscenerna är löjligt uförligt beskrivna.... de sidorna kan man lätt hoppa över och man får ändå ihop historien... massa sidor som går att hoppa över. Vissa delar av boken är mer en sexnovell än en rysarhistoria och det tycker jag är otroligt trist då författarna driver den övriga historien framåt på ett mycket bra sätt.
    Dock inget för den nervsvage ;)

  5. Spänning!
    - (Bunkeflostrand), 3 augusti 2016

    Gillar denna serie, oväntade vändningar, mycket välbeskrivet i alla psykopatens beteende. Läskig & svår att släppa. Kan mycket väl rekommendera att läsa denna serie, ta den dock från början, råkade värka med Hämnaren.....

  6. Dåligt
    Äpplet, 12 juli 2016

    Hade riktat in mig på en lång och spännande sommarserie efter att ha läst den första "En nästan vanlig man" men ack vad jag bedrog mig, är grymt besviken. Personporträtten är mer än lovligt platta, kvinnornas utseende beskrivs i detalj medan alla män - förutom Silvferbielke vars utseende författarna inte kan få nog av - enbart är skickliga, ofta frustrerade och så älskar dom sina vackra fruar. Speciellt fru Colt är en välbevarad snygging, herr Colts utseende är en välbevarad hemlighet. Ja det... Läs hela recensionen

  7. Tragiskt att läsa!
    Annika Sjöström, 18 februari 2016

    En riktigt äcklig varelse. Varför ska man läsa om en så sjuk typ? Ingen kan bli gladare av detta...bara modlös!

  8. Riktigt obehaglig
    Evelina , 26 juli 2015

    Denna var riktigt bra & spännande. Christopher Silfverbielke är oerhört grym och obehaglig i denna. Jag kunde inte sluta läsa den. Dock, precis som i föregående bok, så är det alldeles för mycket om polisernas privatliv, något som jag inte var ett dugg intresserad av. Det enda som är spännande är polisernas jakt på Silfverbielke - inget annat. Men om man kan stå ut med den delen så är den absolut värd att läsa. Får ända 4 av 5 stjärnor för att storyn är helt sjuk i denna del och ännu mer spännande än förra boken.

  9. Utstuderad galenskap

    Spännande fortsättning på En nästan vanlig man. Man dras med och kan inte sluta läsa. Hur galet kan det bli? Mitt i all avsky för Silverbielke kan man inte låta bli att le åt hans påhitt. Läs den!

  10. En kanonbok
    Camilla Minberger, 1 december 2014

    Den är bra ifrån första sidan! Man pendlar mellan verklighet och fantasi. Allt är så genomtänkt. Fantastiskt skriven av författarna!

  11. Den felande länken
    Paul C, 29 oktober 2014

    Har läst övriga i serien om Silfverbielke, varför denna blev "instucken". Det som skrämmer mig med karaktären är att det faktiskt finns "silfverbielkar" i samhället. Annars finner jag samtliga alster av Butler&Öhrlund väl läsvärda. Välskrivna, oavsett det är herrar Butler och Öhrlund som svarvat ihop historien tillsammans, eller om någon av herrarna står som ensam författare. Något enahanda dock, eftersom Silfverbielkes modus operandi är känt och hans handlingar därför går att förutse. Egentl... Läs hela recensionen

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av författarna