Torra tårar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2021-02-11
Förlag
Solentro
SAB
Lz Berggren, Sten-Arne
ISBN
9789175656991

Torra tårar

Häftad,  Svenska, 2021-02-11
178
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken är en berättelse om min uppväxt i stadsdelarna Annedal och Majorna i Göteborg och behandlar åren 1944 till mitten av 1960-talet. Jag föddes som son till en fattig handikappad skräddare som fick ta hand om mig eftersom min mor drabbades av MS strax efter att jag föddes. Ensamhet blev ett stort kännetecken under min fortsatta uppväxt. Boken beskriver även hur jag i tonåren drabbas av en maktmänniskas påverkan på gott och ont. Valet stod mellan att bli en marionett eller att gå min egen väg i tron på min barndoms Gud.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Torra tårar
  2. +
  3. Att stå kvar när det blåser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att stå kvar när det blåser av Annika Strandhäll, Alexander Bygden (inbunden).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sten-Arne Berggren

  • Genealogi : släktforskning - lär dig grunderna i släktforskning ett steg i taget med exempel

    Sten-Arne Berggren

    Släktforskning har på senare år blivit allt mer populärt inte minst genom att man numera kan sitta i lugn och ro framför sin egen dator och bläddra i gamla handlingar som i vissa fall är flera hundra år gamla. Denna skrift är avsedd för dig som vi...

  • Djurängen

    Sten-Arne Berggren

    Detta är en saga för barn och vuxna som handlar om fantasi och verklighet. Vad som är fantasi och vad som är verklighet är upp till läsaren att själv bestämma. Fantasin är min bild av verkligheten. Den verkliga verkligheten finns mellan raderna.