Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Våga följa en dröm (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2013-12-01
Förlag
Idus Förlag
Originaltitel
Våga följa en dröm
Medarbetare
Kolström, Katrine (form) / Andersson, Richard (foto)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
410 g
SAB
uHc
ISBN
9789175770017

Våga följa en dröm

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-12-01
140
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Linn går sista terminen på gymnasiet och ägnar all sin tid åt skolan och hästarna. Målet är att komma in på läkarlinjen till hösten. Men när basketkillen Vincent dyker upp i hennes liv blir allt genast komplicerat. Samtidigt glider hon allt längre bort från sin kompis Katja som plötsligt varken syns till i skolan eller i stallet. Och när sedan Fredrik, som tränar klubbens tävlingsryttare, kommer med ett spännande erbjudande blir hon ännu mer förvirrad.
Vad vill hon egentligen?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga följa en dröm
  2. +
  3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 219 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Våga följa en dröm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande om gymnasiet, hästar och romantik mm!

    Mycket välskriven med spännande handling! Man kommer den unga tjejen Linn in på livet i hennes värld. Jag tycker om skildringen av personer, miljöer, dialoger och tankar. Man får följa Linn i hennes skolmiljö under sista året i gymnasiet kantat av relationer och ett starkt hästintresse.
    Jag skulle ha älskat boken om den hade funnits när jag var en hästtokig tonåring men jag njöt av den nu som vuxen läsare. Författaren delar med sig av sin stora kunskap om hästar som jag också tycker att d... Läs hela recensionen

  2. Hästkunnig romantiker
    Monic Arvidson W, 6 februari 2014

    Våga följa en dröm är en bok som många bör ha längtat efter om man inte längre är i början av tonåren men fortfarande hästtokig. Den handlar om att bli vuxen, om kärlek och drömmar och hästar. Ett stort plus är att författaren kan det här med hästar - doktor som hon är på hästgenetik. Lena Wallin skildrar livet för en ung människa med kärlek och ömsinthet.

    Linn som går sista terminen på gymnasiet är skör och hon har drömmar- både om ett välbetalt arbete i framtiden men också om kil... Läs hela recensionen

  3. Härlig ungdomsbok
    Eva, 5 februari 2014

    En kärleksbok om ungdomar som gör stora val in i framtiden. Det märks att författaren själv är kunnig inom hästsport då detta är väldigt övertygande skrivet. Så pass att även jag, som är rädd för hästar, kan tänka mig en ridlektion.

  4. Fängslande
    Susanne , 2 februari 2014

    Våga följa en dröm? Ja det har denna författare gjort. Boken är för ungdomar men jag gillande den även fast hästar inte är mitt stora intresse. Boken ger än känsla av mod och ett igenkännande hur det kunde kännas i livet som ungdom. En inspirationskälla och jag ser fram emot bok nummer 2!

  5. En grymt bra bok men hög igenkänningsfaktor!...
    Agnes , 22 januari 2014

    En grymt bra bok men hög igenkänningsfaktor! Författaren beskriver omsorgsfullt relationerna, miljön och karaktärerna vilket gör att man snabbt kommer in i boken och kan knappt lägga ifrån sig den. Boken tar upp exakt det man funderar över i tonåren- vad man vill i livet. Trots att jag själv inte är så hästintresserad tyckte jag det fungerade utmärkt att läsa boken då mycket annat i boken fångar mitt intresse. Man får följa en tonårstjej genom en fin kärlekshistoria och vänskapsproblem.

    Rekommenderas starkt!!!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lena Wallin

  • Våga rida sakta

    Lena Wallin

    Om du inte blir professionell tävlingsryttare kan du alltid bli modell. Kommentaren från klasskompisen Sofie hade gjort Linn irriterad. Anledningen var att inget hade verkat möjligt. Hon som inte ens ägde en häst. Ett år senare bor Linn i Tyskland...