Knulp (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2009-06-05
Förlag
Bakhåll
Översättare
Erik Ågren
Dimensioner
212 x 140 x 13 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce
ISBN
9789177422938

Knulp

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-06-05
156
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Hermann Hesses kortroman Knulp i nyöversättning av Erik Ågren. Knulp är sinnebilden för den coole vagabonden, gentlemannaluffaren som tar stunden som den kommer och inte oroar sig för imorron. Hans tvära kliv åt sidan, bort från ruljangsen, är ett högst medvetet beslut. Bakhåll har tidigare gett ut Hesses roman Demian, som nu följs upp med hans underbara mångbottnade underdog-outsider-berättelse Knulp. Boken är bara dryga 100 sidor, men vilka sidor!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Knulp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som är väl värd att ge nytt liv.
    CaisaFilippa, 9 september 2015

    Bara känslan av att hålla denna vackert inbundna bok var en härlig upplevelse. Berättelsen om Knulp kändes morden trots att den utspelar sig i en svunnen tid. Eftertexten av bokförlaget om författaren var också mycket uppskattat och gav historien en djupare innebörd. Trots att boken var lättläst gav jag mig själv tid att läsa i lugn och ro för att hinna få en relation med Knulp, en man vars bekantskap man gärna vill ha. Caisa Filippa

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hermann Hesse