Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Maddoxx Silver (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2020-05-06
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 145 x 15 mm
Vikt
358 g
SAB
uHc
ISBN
9789178851959

Oslagbar

(12 röster)  |  Läs 11 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-05-06
195
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Anton är lyckligt nyförälskad i flickvännen Nora. Men varför dras hans ögon då mot Sandy gång på gång? Han är inte intresserad av henne. Inte egentligen. Allt Anton önskar är att få vara som alla andra. Den perfekta fasaden har han putsat på hela sitt liv, den som hemlighåller vem han egentligen är. Men att vara Superhjälten Axius lärling är någonting som förväntas av honom, ingenting han själv önskar. Han ska viga sitt liv åt att rädda människor i nöd. Men om någon får veta vem han egentligen är riskerar han att försvinna spårlöst. Vilket myndigheterna sett till att så många av deras sort redan gjort.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Oslagbar
  2. +
  3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Oslagbar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superhjältar blandat med tonårsdramatik
    Frida Hemborg, 23 juni 2023

    Vilket spännande koncept! Ni kanske inte vet detta, men jag älskar verkligen allt som har med superhjältar att göra. Diehard fangirl av MCU, och även DC. Så tyckte det var så kul när författaren hörde av sig till mig och fråga om jag ville läsa henne superhjälte serie!

    Som ni utläser i synopsisen så är att vara en "super" något olagligt och de får utstå hat och förtryck från samhället. Som tur är finns det några som är på deras sida och slåss för supers rättigheter. Blir ett starkt ... Läs hela recensionen

  2. Urban fantasy
    ninasboktips, 20 maj 2022

    Det här är livet i Skottsholm och vi får följa 16-årige Maddoxx som har en superkraft. Han kan teleportera sig! Eller, något sånär i alla fall, han går i lära hos sin adoptivpappa Axius. Första halvan av boken handlar om det vanliga tonårslivet för att sen gå över till total spänning när han ska bekämpa ondskan.
    Detta är första boken i serien Maddoxx Silver!

  3. Otroligt spännande fantasybok!
    Sofia Mickelsson, 19 oktober 2021

    Oslagbar är en lättläst och spännande bok som innehåller allt från superhjältar till tonårsbekymmer och politik. Karaktärerna är trovärdiga i relation till sin ålder och handlingen är full av överraskande moment. Det är en bok som riktar sig till tonåringar, och det märks, men det hindrar verkligen inte äldre personer från att läsa den. Bokens handling väcker känslor - jag blev både upprörd, irriterad och rörd vid flera tillfällen, och även om jag inte alltid kunde relatera till karaktärernas... Läs hela recensionen

  4. Läsvärd bok!
    Li Nolin, 26 augusti 2021

    En perfekt blandning på tonårsromantik och drama samt fantasy och superhjältar! Helt klart läsvärd! Språket flyter lätt genom boken och vi får lära oss om ett dystopiskt Sverige.

  5. Persson skriver med finess, träffar rakt i hjärtat
    Cwnbookstagram , 26 juni 2021

    Jag tycker att Anton är en typisk tonåring, en realistisk bild av hur tonåringar brukar bete sig. De flesta karaktärerna är enkla att tycka om, fast man inte vet så mycket om dem. Anton har alltid vetat att han är annorlunda, något som alltid kommer skilja honom från de andra och den ständiga rädslan för myndigheterna beskrevs med sådan finess att det träffade rakt i hjärtat.

    Rekommenderar verkligen👏🏼🥰

  6. Spännande urban fantasy
    Andie Lindskog, 10 mars 2021

    Oslagbar är en fartfylld och spännande ungdomsbok som jag nog vill klassa lite som urban fantasy. Vi får följa sextonåriga Anton som i hemlighet är superhjälten Axius lärling, och har till uppgift att rädda människor i nöd. Parallellt med den spännande händelseutvecklingen i Antons liv som Maddox, superhjälten, får vi även en god portion ungdomsproblem och kärlek. Det är egentligen svårt att recensera utan att spoila berättelsen. Så jag nöjer med att säga att boken är välskriven med bra miljö... Läs hela recensionen

  7. Fartig bok med ett spännande slut
    Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

    Början av denna bok får mina tankar att dras mot den animerade filmen Superhjältar, som jag älskar. Jag gillar språket och hur jag kan dras in i deras tankar. C N Persson fångar hur tonåringar tänker och resonerar. När de tror de vet bäst och när livets roliga är viktigare än sånt som eventuellt kan bli liv eller död för andra. När hjärnan inte klarar av att ta in för mycket samt tider med förälskelse och vardagsproblem. Tyvärr lite korrmissar här och där, med en saknad bokstav eller missat o... Läs hela recensionen

  8. Mycket spännande och händelserik
    @bokslukarfeministen, 9 september 2020

    Jag gillar att författaren blandar superhjältetemat med tonårspojketemat och att det håller i sig genom hela boken. Den är väldigt spännande och händelserik även fast jag ibland tyckte att vissa karaktärer inte kändes helt trovärdiga och handlingarna kändes lite förhastade, men om jag själv hade varit ungdom hade jag nog tyckt annorlunda. Jag tycker ändå att det är en mycket bra bok och hade gärna läst en fortsättning på den.

  9. En spännande ungdomsbok
    Stinas_boksida, 4 september 2020

    Anton är en kille på 16 år. Han är en populär kille som gillar att festa och hänga med kompisarna.
    Han är nyförälskad i Nora, men samtidigt kan han inte låta bli att titta på Sandy, som är skolans snyggaste tjej, alla killars dröm, och som gärna flörtar med Anton.

    Det som skiljer Anton från andra ungdomar är att han har superkrafter, och vigd åt att rädda folk i nöd. Men det finns de som inte vill att de ska finnas, så Anton måste vara försiktig så han inte avslöjar sig.
    Läs hela recensionen

  10. Skarpa dialoger, fartfylld och nydanande
    Snezana Lindskog, 25 maj 2020

    För att vara CN Persons debutverk är "Oslagbar" verkligen att rekommendera.
    Jag är så glad att jag fick recensera denna bok. Det här var så annorlunda, en kick av spänning varje gång jag tog mig tid att läsa och det var nästan hela tiden.
    Berättelsen och idén är outstanding. Den är fängslande och har fångat mig totalt. Det fascinerar mig hur bra CN Persson har lagt upp och strukturerat storyn, blandat spänning med maktlöshet och vackra stunder i Antons tillvaro. Genom detta och de s... Läs hela recensionen

  11. Spännande och romantisk superhjälteroman
    Linda, 16 maj 2020

    Jag avslutade precis C N Perssons debutroman "Oslagbar", första delen i Maddoxx Silver-serien.
    Anton är en till synes vanlig sextonåring, men han döljer en hemlighet, att han är född med den allmänt föraktade Supergenen. Att han dessutom är Superhjälten Axius lärling gör inte alltid livet lättare, speciellt inte när han ofta hellre vill festa och ha kul hellre än att träna. Att ta ansvar är inte riktigt Antons grej, något som ställer till det inte bara för honom själv ...
    Jag gillar ... Läs hela recensionen

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av C N Persson