Tredje ögat (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Erika Ekman (del 5)
Antal sidor
404
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180310130

Tredje ögat E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Gängen agerar allt råare och våldsammare. Det blir Erika Ekman och de andra på Göteborgspolisen varse när deras kollega Erik blir mördad med fem skott. Vid tillfället var Erik civilklädd och det verkar som om gängen i Lerbäcken haft spaning på honom och planerat dådet.

Händelsen skapar hat bland poliserna. Inte minst hos Erikas sambo Per som var Eriks bästa vän. Per blir personlighetsförändrad och Erika undrar om deras förhållande någonsin kommer att bli sig likt igen. Mitt i allt dyker Rita upp. En ny kollega som osjälviskt ställer upp för alla drabbade, också Per. Men vem är hon egentligen, och vad vill hon Erika?

Snart hittas en av de misstänkta gängkillarna skjuten med ett enda välriktat skott i pannan - ett tredje öga. Det verkar som om ett proffs är i farten. Ryktet säger att det finns en hämnare inom polisen. Allas blickar vänds mot Per ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tredje ögat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Full pott 5 av 5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 15 november 2023

    Femte boken om poliserna Per och Anna var precis så bra och spännande som dom andra fyra. Boken var välskriven och trovärdig. Ett plus är förstås att händelsen utspelade sig i Göteborg

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingrid Elfberg