Ett hus med många dörrar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2013-04-19
Upplaga
1
Förlag
Vombat Förlag
Illustratör/Fotograf
Millis Sarri
Dimensioner
218 x 245 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
Hcf
ISBN
9789186589301

Ett hus med många dörrar

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-04-19
118
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Pascal och hans mamma har flyttat till ett hus med många dörrar. När mamma fixar fint i lägenheten går Pascal på upptäcktsfärd. Det luktar nybakta bullar och någon spelar musik. Var bor hunden som verkar vilse? Och vem är den arge med alla lappar på dörren?
Följ med Pascal och lär känna alla i ett hus med många dörrar.

Ett hus med många dörrar är en varm och rolig bilderbok där alla får plats. Skriven och rikt illustrerad av Sanna Juhlin och Millis Sarri.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett hus med många dörrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig bok!

    Mamma och Pascal ska flytta till ett nytt hyreshus. I huset bor massor med människor men Pascal känner inte en enda. Pascal ger sig ut på upptäcktsfärd för att lära känna sina nya grannar.
    Samtidigt så får han även möjlighet att hjälpa till då den trasiga hissen ställer till det för äldre och kvinnan med det brutna benet. När han ringer på en annan dörr möts han av en ung bullbakande kille som generöst delar med sig. Färden genom huset fortsätter och nya relationer skapas.

    En v... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sanna Juhlin