SE MÄNNISKOR (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2014-05-23
Upplaga
1
Förlag
Vocatus
Dimensioner
209 x 145 x 8 mm
Vikt
194 g
ISBN
9789186728137

SE MÄNNISKOR

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-05-23
98
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alla med direkt anknytning till juvelerarbutiken kommer i blickfältet. Misstankar och ansträngda relationer skapar dramatik. I boken tecknas olika bilder. Vi får del av kriminalkommissarie Arvidssons bild, domkyrkokomminister Hållmans bild och kamrer Långs bild. De ser skeendena var och en utifrån sin yrkeserfarenhet och sina värderingar. Att författarens bild tecknas är självklart. Men det är inte nog med detta. Läsaren får måla sin bild. Hur det går till avslöjas inte här. Det ska förbli en hemlighet till dess läsaren nått bokens slut.

Händelserna på ytan skapar spänning och nyfikenhet. Hur ser gåtans lösning ut? Men ännu viktigare är det som sker lite djupare ner. Där handlar det om människors livssyn och moralfilosofiska idéer, om värderingar och relationer. Det berör. Det engagerar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SE MÄNNISKOR
  2. +
  3. Med döden som gäst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med döden som gäst av Carin Hjulström (pocket).

Köp båda 2 för 187 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av SE MÄNNISKOR. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Se människor - människosyn
    Margareta Johansson, 11 september 2014

    Lättläst. Tänkvärd. Skulle kunna användas som studiecirkelunderlag - lämplig att reflektera över beträffande etik och moral. Hur påvekas vi av vår tro? Vilken roll spelar vårt yrkesval i mötet med människor? Vad är det som påverkar oss i vårt yrkesval?

Visa alla 1 recensioner