Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2018-12-03
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
218 x 145 x 15 mm
Vikt
312 g
SAB
Hc
ISBN
9789188769725

Den blå safiren

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-12-03
192
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Jarl tar sitt liv vaknar han upp i en limbovärld, tom på minnen. För att inte försvinna i intet ger han sig iväg, in i en värld där inget går att lita på. Han kommer till märkliga platser som förvandlas när händelser från livet plötsligt gör sig påminda. De flesta är obehagliga och Jarl värjer sig. Det som drev honom till självmordet blir allt tydligare. Längtan efter en tillvaro i harmoni blir stark. Han vill inte befinna sig i en värld av rädsla, där han försvarar sig mot oväntade hugg inuti. Men minnena kommer oåterkalleligt.

DEN Blå SAFIREN är en gripande och spännande skildring av ett livsöde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den blå safiren
  2. +
  3. Kodnamn Safir

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kodnamn Safir av Pam Jenoff (pocket).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den blå safiren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra skildring av livsöde genom minnena
    Marias bokhylla, 19 januari 2021

    2,5/5

    Den blå safiren av Kai Bruno är andra delen i en trilogi som går att läsa fristående och den första boken jag läser både i serien och av författaren. Det kan hända att jag hade fått en bättre bakgrund om jag hade läst första delen innan, men jag tycker också att den fungerar bra att läsa som en fristående.

    Jag är lite kluven och har svårt att formulera någon sammanhängande recension av bokens innehåll. Vi får följa Jarl på två sätt - i limbovärlden och genom hans minne... Läs hela recensionen

  2. En annorlunda resa mellan två världar!

    Vissa böcker är svåra att tycka något om. Detta är en sån. Vissa delar är bra medan vissa delar är mindre bra. Jarl har tagit livet av sig och man får följa hans längtan efter harmoni i den limbovärld hans befinner sig i.

    Minnenas skuggor, den första delen i tribologin, tyckte jag om men denna är mycket mörkare och jag har svårt att ta den till mig. Jag gillar delarna om livet, återblickarna till tiden före självmordet. Men de delar där han befinner sig i limbovärlden är lite väl flu... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kai Bruno