Roliga fakta - Fladdermöss (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Roliga fakta (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
51
Utgivningsdatum
2020-02-10
Upplaga
1
Förlag
Beta Pedagog AB
Illustratör/Fotograf
Emmalill Frank
Dimensioner
216 x 151 x 8 mm
Vikt
219 g
SAB
uUgff
ISBN
9789188871190

Roliga fakta - Fladdermöss

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-02-10
157
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Visste du att mer än var femte däggdjursart på jorden är en fladdermus? Eller att fladder musen kan flyga tack vare sina jätte långa fingrar? Och visste du att världens största fladdermus är ungefär lika stor som världens minsta hund?

Du kanske också har funderat på hur en vatten fladdermus, en flygande räv, en dvärghästskonäsa eller en vampyr ser ut?

Roliga fakta är annorlunda faktaböcker, där ren fakta blandas med fantasi och mycket humor. Det här är den fjärde boken i serien. Böckerna passar barn i åldern 6-9 år.

Emmalill Frank är författare och illustratör med barnböcker som specialitet. Hon älskar knasiga och roliga detaljer, vilket märks i både text och bild.

"Sättet att skriva där författarrösten dyker upp med jämna mellanrum för att kommentera eller ställa frågor är häftigt [...]. Ingen som läser den här faktaboken borde kunna tycka att det blir tungt och tråkigt att lära sig fakta om fladdermöss." - Solveig Lidén, BTJ-häftet nr 7 2020

Provläs boken på www.betapedagog.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Roliga fakta - Fladdermöss
  2. +
  3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 236 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Roliga fakta - Fladdermöss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar serie!
    Kaffeläsaren, 28 april 2020

    Roliga fakta Fladdermöss är den fjärde boken i serien Roliga fakta. Vi har läst alla tre böckerna innan i serien och fullkomligt älskar dem. De är roliga, lärorika och har härlig humor. Boken om fladdermöss är inget undantag, den är precis lika bra och rolig som de andra. De illustrerade fladdermössen i boken är supersöta medans de på bilderna är lite halvläskiga tycker jag. Men det är nog mest för jag tycker de är lite obehagliga, vi brukar se en hel del fladdermöss hemma vid oss på sommarkv... Läs hela recensionen

  2. Faktabok skriven på ett roligt sätt

    Precis om de tidigare faktaböckerna av Emmalill Frank är boken om fladdermöss välskriven på ett intressant och roligt sätt och illustrationerna är enkla och humoristiska. Boken gör en glad. Man får läsa sig mycket om fladdermöss och att sjuåringen kan läsa boken själv och blir exalterad över faktan i boken var mycket uppskattat. Det är ganska mycket text för den som precis lärt sig läsa men man kan läsa tillsammans med en vuxen. Vi hoppas att det kommer många fler böcker i serien av Emmalill.

    Boken ska nu med till skolan.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emmalill Frank