Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-12-11
Förlag
Ord & Visor
ISBN
9789188965127

Och vinnaren är ... E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-12-11
149
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"Miljonvinstens vinnare fortfarande okänd
IP-adressen spårad till Linköping"

Släkten inser att det borde vara någon bland dem som är den lycklige vinnaren, men vem? I hemlighet är flera av dem dessutom i stort behov av pengar. Mycket pengar. Dåliga affärer, spelskulder eller ren och skär snikenhet, orsakerna är flera. Rykten säger också att det går att ställa om vinsten till sig själv, det gäller bara att vara först.

Hur förändras människor när de stora pengarna finns inom räckhåll? Hur långt är de beredda att gå och överge sina normala, moraliska värderingar?

Några personer från Lenas två tidigare böcker finns även med i Och vinnaren är... men boken kan läsas helt fristående.

Tre år har gått och nu handlar det om hela släkten, där förhoppningen om att själv kunna lägga beslag på pengarna finns hos alltför många.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Hilmersson

  • Om inte Rasmus fått röda hund : en roman om tillfälligheter

    Lena Hilmersson

    När Madde smittats av röda hund insisterar hon ändå på att pojkvännen Anders ska åka på deras planerade semesterresa. Under den träffar han Sophia som nyligen blivit singel. Det som inte får inträffa händer ändå. Anders återvänder hem till Madde m...

  • Om det inte hade hänt

    Lena Hilmersson

    "Han brast ut i skratt. - Ja, du är rolig du, planerar för barn nummer fyra innan vi ens har hunnit få de tre första. Madde, sm egentligen heter Madelene, trivs verkligen med tillvaron. Hon har världens bästa pojkvän och de håller på att köpa...