Under ytan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (354.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Octopus (del 1)
Inläsare
Daniel Helsing
Utgivningsdatum
2021-12-22
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189514614

Under ytan Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-22

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Länspolischefen i Uppsala, Edgar af Silverhjälm, hittas ihjälslagen intill journalisten Jan Petterssons huggkubbe. Jan är försvunnen och efterlyst av polisen. Flera år tidigare hade Jan försökt att få en artikel om Uppsalas populäre polis publicerad i lokaltidningen. Den politiskt heta artikeln stoppades dock av redaktionsledningen. Någon hämnas gruvligt på familjen Pettersson och tar upp jakten på Jan. Jans dotter Klara tar hjälp av Jonas i letandet efter sin pappa och finner sanningen bakom Edgars fasad som förkämpe för kvinnors och invandrares rättigheter. Till deras hjälp kommer den unga kriminalinspektören Zuzana. Kryptiska tips dyker plötsligt upp från ett oväntat håll; en joker i den mördades dator...

Tillsammans kommer gruppen allt närmare ett skrämmande scenario och möter Octopus, en brun och livsfarlig verklighet som lurar under ytan och pockar på att få komma upp. Historien håller på att upprepa sig och de första offren har redan fallit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Under ytan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dålig uppläsning
    -, 1 februari 2022

    Orkade inte lyssna färdigt på boken pga av uppläsaren. Onaturlig satsmelodi som gjorde den svårlyssnad. Ska läsa den istället.

  2. En viktig bladvändare
    I Cordosa, 24 januari 2022

    Det är en spännande bok som också tar upp viktiga frågor. Förutom att vara en nagelbitare så finns det mycket värme och kärlek i handlingen. Uppläsaren kommer efter ett tag igång efter en något svag inledning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ib Mendel-Hartvig