Prinsen som försvann (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Väktarstenen (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
342
Utgivningsdatum
2022-07-14
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
232 x 160 x 30 mm
Vikt
683 g
SAB
uHc
ISBN
9789189706125

Prinsen som försvann

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-07-14
207
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När storkungen Rimbor går en bestialisk död till mötes tar han sina arvtagare med sig i graven. Oraklen på Il Mar spår om illavarslande omen. Unionen Bad står utan monark och hotas av tronföljdskrig. Ett digert uppdrag väntar ambassadör Silvertunga när han ger sig iväg för att söka allierade hos alverna på Il No.

Samtidigt kämpar två alviska väktare längs oändlighetens vägar. Yoya och Yegir reser till människornas hemplanet, men ska de finna den de söker? Vad måste offras? Och vem är egentligen den rättmätiga härskaren?

Johan Arvidssons äventyrsberättelse blandar klassisk fantasy med tänkvärda samhällskommentarer. Här möter vi oväntade hjältar och ondskefulla odjur. Aldrig har väl frasen "det är insidan som räknas" varit så sann som här ... Prinsen som försvann är första delen av historien om Väktarstenen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Prinsen som försvann
  2. +
  3. Läs : boken för dig som vill börja läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs : boken för dig som vill börja läsa av Katarina Kuick (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prinsen som försvann. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett spännande äventyr
    Linda, 15 augusti 2022

    Jag har läst Prinsen som försvann, del 1 i Väktarstenen av Johan Arvidsson. Tack snälla för recensionsexemplaret 🙏

    Det är ett riktigt spännande äventyr Arvidsson bjuder läsaren på, sett ur flera olika perspektiv. En klassisk fantasy på många sätt, med ett härligt urval av människor, alver och monster, men också modern med flera kloka samhällskommentarer.

    Vi får uppleva både människornas värld när den besöks av två väktaralver via en uppfinningsrik portal och givetvis... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Arvidsson

  • Permakultur! : framtiden i din trädgård

    Ylva Arvidsson, Johan Arvidsson

    Permakultur! Framtiden i din trädgård är en handbok som i ord och bild visar hur du kan odla och leva uthålligt, genom att härma ekosystemens sätt att fungera. Här kan du lära dig hur du kan fånga och lagra energi, bygga ekonätverk och sluta krets...