Allt det goda i ett : alkoholfria cocktails för alla tillfällen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2023-02-27
Förlag
Stevali
Dimensioner
245 x 175 x 13 mm
Vikt
462 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789189722125

Allt det goda i ett : alkoholfria cocktails för alla tillfällen

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-02-27
187
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En alkoholfri drinkbok utformad i samarbete med några av Sveriges bästa bartenders, restauranger och barer. Hedda Bruce vinnare av årets bartender 2022. Sean Eden vinnare av årets World class bartender Sweden 2021, samt 11:e bäst i världen. Inte att glömma den prisbelönta mixologen George Kahkejian. Du får ta del av deras favoritdrinkar och tillhörande tips för att bli ett riktigt proffs. De alkoholfria drinkarna ska kännas lika lyxiga som deras alkoholhaltiga motsvarigheter.

Denna bok blev utsedd till "Best in the World" den 27:e november 2023 av Gourmand Cookbook awards i kategorin Alcohol free drinks!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt det goda i ett : alkoholfria cocktails för alla tillfällen
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt det goda i ett : alkoholfria cocktails för alla tillfällen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dåligt skrivna recept
    Emma, 19 februari 2024

    Boken är först fin vid första anblicken. Sedan när man läser recepten så märker man att de har missat att skriva in saker, ex har med en ingrediens i ingredienslistan men den finns inte med i tillvägagångssättet. Eller att proportionerna av ingredienserna omöjligt stämmer med den bild på drink som visas. Ok bok, men ganska besviken egentligen. Roligt att några drinkar från pinchos är med.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna