Miriam (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2014-08-12
Förlag
Vulkan
ISBN
9789198201802

Miriam

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-08-12
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Miriam kommer till Mallorca för första gången för att gå en reseledarkurs. hon är nyfiken och spänd på vad som skall hända under de nästan två månaderna. Mycket saker kommer att hända, då och senare som lägger sig som en grogrund till resten av hennes liv. Denna bok finns som två delar också: "Miriam - ankomsten" och "Miriam - anställningen"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Miriam
  2. +
  3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström-Jones (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Miriam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Händelserik
    Vidarica, 7 februari 2015

    Miriam kommer till Mallorca för första gången för att gå en reseledarkurs. Hon träffar många nya vänner och sin stora riktiga förälskelse. Mycket händer under kursen men ännu mera när hon så småningom kommer tillbaka som reseledare och ställs inför flera beslut både i jobbet och privat.
    Boken är underhållande, levande och händelserik. Beskriver hur ett liv som reseledare kan vara långt från släktingar och familj men också hur gemenskapen frodas bland kollegerna, de blir den nya familjen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lory Ruejas

  • När regnbågen ramlade ner

    Lory Ruejas

    Fia såg en fantastisk regnbåge efter den regniga dagen. Det hände någonting, den vajade och svängde tills den ramlade ner. Fia får vara med om ett färgsprakande äventyr.

  • Babysungen

    Lory Ruejas

    Babysungen kommer till världen efter en resa i mammas mage.