Tillbaka till stjärnorna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sagospelet Rymd
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2020-12-04
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Illustratör/Fotograf
Richard Svensson, David Jansén
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
744 g
SAB
uRdc
ISBN
9789198638905

Tillbaka till stjärnorna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-12-04
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I årtusenden har människan vänt blicken mot stjärnorna, fylld av undran. Rymdåldern inleddes på allvar med Sputnik, Lajka, Jurij Gagarin och till sist månlandningen med Neil Armstrongs bevingade ord That s one small step for man, one giant leap for mankind.

Sedan kan tyckas att inte mycket hänt.

Men tänk om människans strävan mot stjärnorna aldrig falnade efter den sista Apollo-expeditionen till Månen 1972? Sagospelet Rymd tar dig med på en resa till en värld där människans utforskning av rymden aldrig mattades av, till en värld där människan precis tagit steget tillbaka till stjärnorna ...

Sagospelet Rymd är skapat av Daniel Lehto, som också står bakom de kritikerrosade och bästsäljande Sagospelet Äventyr samt Handbok för Superhjältar - rollspelet. För illustrationerna står David Jansén, Peter Ylikangas och Richard Svensson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tillbaka till stjärnorna
  2. +
  3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tillbaka till stjärnorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. SF för barn och familjer
    Mattias, 17 januari 2021

    Daniel Letho gör det igen. Med spelet Sagospelet Rymd har han skapat en fantastisk värld för rymdspelande. Mina barn är 7 och 11 och vi har spelat flera gånger. Båda barnen tyckte Äventyr var för mindre barn och inget för dom, men Rymd är mer för lite större eller kanske för alla. Flickan tyckte det var otäckt att Jorden var förstörd, kanske onödigt men ändå bra med ett budskap. Bilderna är enormt snygga. Dessutom finns det fakta med om rymden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna