Melina och älvorna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sagospelet Skräck
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2023-04-11
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Illustratör/Fotograf
Julia Kovaleva
Dimensioner
245 x 175 x 8 mm
Vikt
276 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789198735185

Melina och älvorna

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-04-11
189
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Melina är sex år och bor ensam med sin mamma på en enslig gård i Tornedalen. I skogen bakom huset leker hon med vättarna. På ängarna dansar hon med älvorna. Men en dag är inget som förr. Hennes vänner tycks försvunna. Melina ska snart inse att inget är som hon trott.

Melina och älvorna är en kärleksfull berättelse om ensamhet, rädsla och döden. Men också om hoppfullhet och kärlek som övervinner alla hinder. Boken är skriven av Daniel Lehto och illustrerad av Julia Kovaleva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Melina och älvorna
  2. +
  3. Tornedalens mysterier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tornedalens mysterier av Daniel Lehto, Camilla Linde, Alexander Fahlander (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Melina och älvorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mörk och trolsk!

    Det är alltid svårt att recensera barnböcker när jag inte har något barn i min närhet som är i passande ålder. Men jag brukar göra ett försök ändå och visa hur jag som vuxen uppfattar boken.

    "Melina och älvorna" är en djup och lite otäck bok om andrar som går igen. Men det är även en berättelse om ensamhet, rädsla och döden. Daniel Lehto flirtar med den svenska folktron med älvor och vättar, brunnsgubben och hustomten och Julia Kovalevas illustrationer passar fint med sin lite trolsk... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Daniel Lehto