Vargen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Charlotta Lugn och Shirin Sundin (del 6)
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2019-08-13
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Dimensioner
222 x 142 x 30 mm
Vikt
588 g
SAB
Hc
ISBN
9789100145934

Vargen

(22 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-13
269
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En dag blir mardrömmen verklighet: en ung kvinna rapporteras försvunnen efter en fest. Polisen Charlotta Lugn ger sig in i det medialt uppmärksammade spaningsarbetet, och upptäcker snart spår som leder till cybervärldens mörkaste vrår. Samtidigt befinner sig advokat Shirin Nouri i en rättegång som blir en av hennes svåraste prövningar: en man erkänner att han dödat sin flickvän, men hans ombud gör ändå allt för att han ska gå fri.

I spänningsromanen Vargen berättar Katarina Wennstam om ett samhälle där rättvisan gör skillnad på män och kvinnor, och där den mediala cirkusen utnyttjar spektakulära brott för att skapa maximalt intresse. En dag kommer vargen, men lyssnar någon på varningarna?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vargen
  2. +
  3. Gänget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gänget av Katarina Wennstam (pocket).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vargen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tagen boken igenom
    Josefine Jonsson, 12 september 2019

    En deckare som diskuterar ett viktigt ämne. Försökte lägga den ifrån mig men det var svårt. Väl uppbyggd i story och språk. Läs den!

  2. Toppen
    Margareta Gamma, 26 augusti 2019

    Hon är som vanligt påläst och kunnig den är spännande från sidan 1 och till slutet en bladvändare vill inte att den ska ta slut

  3. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 augusti 2019

    Katarina Wennstam har tidigare skrivit femton böcker, och jag har läst dom alltihopa. Åtta romaner, fyra faktaböcker, två ungdomsböcker, och en kortroman. Alla böckerna är mycket, mycket bra.

    Vargen är den fristående fortsättningen och bok nummer sex i bokserien om polisen Charlotta Lugn och advokaten Shirin Nouri.

    Och även om jag tycker mycket om författarens faktaböcker, ungdomsromaner, och kortromaner, så är det ändå hennes spänningsromaner som jag tycker bäst om.
    ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam