Snöstorm (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
358
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
178 x 110 x 24 mm
Vikt
198 g
SAB
Hc
ISBN
9789100184810

Snöstorm

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-05-12
89
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tomas sitter på ett tåg mitt i Sverige när en snöstorm bryter ut och stoppar all tågtrafik. På väg mot restaurangvagnen hör han någon ropa hans namn, och plötsligt kommer allt tillbaka. Det är Livli, hans stora ungdomskärlek. Hon som en gång krossade hans hjärta.

"Snöstorm" är historien om Tomas och Livli, som möttes första gången när de var två unga studenter på en klaustrofobisk högskola. De brottas båda med svåra erfarenheter och utan att de själva förstår varför blir deras öden sammanflätade.

Augustin Erbas tredje roman handlar om kärlek och sorg, om minnen och lycka, om hur livet blev och hur det kunde ha blivit. Om de val vi gör som unga, och de val vi fortfarande har framför oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snöstorm
  2. +
  3. Blodsbunden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodsbunden av Augustin Erba (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snöstorm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktiga ämnen i romanformat.

    Att följa med en kille som har en tuff barndom, minst sagt, vidare i livet med studietid, sökandet efter identitet och relationer i kärlek som vänskap och arbetsliv kan vara lika mycket äventyr som bra ögonöppnare.

  2. Bland det bästa jag läst!
    Jenny Hövre, 15 september 2020

    Herregud vilken bladvändare..jag kan faktiskt inte smälta den. Den är svår att lägga ifrån sig, för man vill helt enkelt inte att den ska vara slut. Allt börjar med ett möte på ett strandat tåg mellan två gamla vänner Tomas och Livli. Det var Tomas stora kärlek och det är 20 år sedan de sågs. Men det är inte en kärlekshistoria i den bemärkelsen, det är en livshistoria. En historia som till största delen handlar om Tomas, om hur han som ung pojke var med om saker som skulle prägla honom för al... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Augustin Erba