Ett mörker mitt ibland oss (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 14)
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2019-05-09
Förlag
Bonnier Pocket
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
174 g
SAB
Hc
ISBN
9789174297713

Ett mörker mitt ibland oss

(67 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-05-09
89
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Ett mörker mitt ibland oss" är den fjortonde delen i Mari Jungstedts succéserie om skakande mordmysterier mitt i den gotländska idyllen.

Under kappseglingen Gotland runt blåser det upp till rytande storm och en av de favorittippade båtarna tvingas söka sig mot land. I strandkanten upptäcker besättningen en död man med munkavle och bakbundna händer.

Offret identifieras som Tobias Ström som driver en populär krog på Sudret. Vem ville honom så illa? Kommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson brottas med egna relationsproblem samtidigt som de kastas in i en ny mördarjakt. In i mörkret mitt ibland oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett mörker mitt ibland oss
  2. +
  3. Det andra ansiktet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det andra ansiktet av Mari Jungstedt (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Ett mörker mitt ibland oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. kommentar
    Erik, 17 augusti 2022

    Spännande som vanligt. Alla Mari Jungstedts böcker som jag läst är bra och spännande. Av hennes böcker om Knutas som jag läst är nog Den Farliga Leken min favorit och av dom som inte handlar om Knutas är nog Innan Molnen Kommer min favorit.

  2. Nja
    Fox, 10 mars 2021

    Det här var första bok jag läst av denna författare. Bra svenska och lättlast. För övrigt, ...nja... Ska läsa några till i alla fall.

  3. Inte dålig, men inte wow
    Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

    Jag älskar vanligtvis hennes böcker, men denna är inte en favorit. Den är inte dålig men heller inte wow. Alltså en helt okej bok. Lite för mycket fokus utan att det händer något på relationen mellan Knutas och Karin samtidigt som jag aldrig får känslan av spänning i boken. Det är svårt att förklara för mycket varför historien inte fångar mig utan att avslöja för mycket av handlingen, men de senaste åren känns det som att många historier har haft ungefär samma tema och idéer. Det är självklar... Läs hela recensionen

  4. Ser fram emot nästa bok!
    Helena Lundberg (Kristinehamn), 14 september 2019

    Som vanligt mycket spännande att följa Knutas och Karins mördarjakt på Gotland! Läste boken på en eftermiddag och ser fram emot nästa.

  5. Helt godkänd
    Gunnar Ivar Hellstrand, 25 augusti 2019

    Inte alldeles lätt att finna en rimlig trovärdighet i historien, men ändå välskrivet och möjligt, om ändå ganska långsökt. Gotland är nog inte så mordiskt i verkligheten.

  6. PK-varning
    Elisabeth , 8 augusti 2019

    Boken var okej men är det nåt jag verkligen avskyr, så är det att bli uppfostrad av författare i hur jag ska tycka i t ex invandringsfrågor.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt