Lekarna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vindicta (del 2)
Antal sidor
467
Utgivningsdatum
2020-02-14
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
223 x 142 x 38 mm
Vikt
617 g
SAB
Hc
ISBN
9789100178031

Lekarna

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-02-14
237
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Som elvaåring pekades Robert Lindström ut som skyldig till att ha dödat sin jämnårige lekkamrat Max. Idag är Robert trettionio år. Han minns inte händelsen men lever ett skuggliv där han försöker undvika all kontakt med andra människor. En dag ringer en kvinnlig journalist på dörren och vill skriva om den där sommaren då Max hittades död på kvarterets ödetomt.

Samtidigt som journalisten börjar rota i den trettio år gamla utredningen hittas en elvaårig flicka död i samma område. Märkliga händelser leder polisen allt närmare Robert och hans barndom...

Bo Svernströms fristående spänningsroman "Lekarna" handlar om ohyggliga brott men också om minnets tendens att forma sanningen. Vem minns rätt? Och vem är egentligen skyldig?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lekarna
  2. +
  3. Det man inte ser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det man inte ser av Bo Svernström (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lekarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Njaa
    Bokhyllaniskuggan, 29 juni 2020

    ❥ Recension

    Tyvärr måste jag säga att den här boken inte var för mig. Det är något som skaver i mig boken igenom som jag inte kan sätta fingret på. Det är bitvis spännande och man kastas runt med en del twistar och obehag men jag dras aldrig med. Karaktärerna ger mig ingenting, det är ingen jag tycker om, känner med eller kan relatera till. De känns väldigt tunna och jag stör mig mest. Men misströsta inte kära vänner för jag har själv bara sett bra ord om den här boken från an... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bo Svernström