Kniv (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Harry Hole (del 12)
Antal sidor
582
Utgivningsdatum
2020-01-16
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Per Olaisen
Originaltitel
Kniv
Medarbetare
Bandicksson, Marcell (form)
Dimensioner
180 x 110 x 36 mm
Vikt
309 g
SAB
Hce
ISBN
9789174298116

Kniv

(48 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-01-16
89
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Harry Hole har förlorat allt. Han har blivit utkastad av Rakel, förlorat jobbet som utredare och dricker nu hårdare än någonsin. Bottenkänningen är redan ett faktum. Men när Harry vaknar en dag, kraftigt bakfull och med händerna och lakanen indränkta i blod, inser han att han ännu har en bit kvar att sjunka. De följande dagarnas händelser tvingar ut honom på en gastkramande jakt - inte bara på en ökänd gammal fiende, utan även på den mörka hemlighet som ligger dold i en natt han inte kan minnas. "Kniv" - den tolfte boken i serien - tar vid där förra boken "Törst" slutade.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kniv
  2. +
  3. Törst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Törst av Jo Nesbø (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kniv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa nordiska
    Joel Holm, 24 december 2021

    Som vanligt levererar nesbø! Enligt mig den bästa . Han skriver så man sitter på nålar in i kaklet . Motsvarigheten skulle vara Kepler

  2. Kanske den bästa boken
    -, 18 januari 2021

    Jag har följt alla böckerna om Harry Hole och denna sista är kanske den bästa. Av någon anledning hade jag inte så höga förväntningar, men den grep verkligen tag i mig och var oerhört spännande. Verkligen läsvärd, jag befann mig mellan glädje, sorg, hat, besvikelse, spänning under hela boken.

  3. en av nesbos bästa
    ullis, 20 maj 2020

    har läst alla jo nesbos böcker och älskar framför allt harry hole serien. i denna är det mer psykologiskt djup tycker jag än innan och fortfarande samma mörker och norge miljöer. den är tät och spännande med en annorlunda twist. fantastisk! läs den!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jo Nesbø