Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2020-10-02
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Originaltitel
Domslut
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
212 x 133 x 28 mm
Vikt
407 g
SAB
Hc
ISBN
9789100181475

Domslut

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-10-02
231
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lea lever ett inrutat liv som framgångsrik domare. En kväll i en bar möter hon Jakob, vars fotografi hon nyss sett i förundersökningen till morgondagens rättegång. Med en enda blick kullkastar han alla de murar Lea byggt upp omkring sig. Jakob kämpar med att fortsätta sitt liv utan Rakel, som han har stått så nära att de nästan har blivit en och samma person. Nu anklagar hon honom för olaga förföljelse. "Domslut" är en berättelse om kärlek och hur långt den kan driva en människa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Domslut
  2. +
  3. New York-trilogin

De som köpt den här boken har ofta också köpt New York-trilogin av Paul Auster (pocket).

Köp båda 2 för 320 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Domslut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dumslut?
    Inger Olsson, 27 februari 2021

    Tyvärr inget större läsvärde i denna bok. Förhoppningar, att någon/några intressanta händelser skulle motsäga mina intryck efter halva boken, fick mig att slutläsa den. Dumslut hade varit en lämpligare titel, mycket besviken.

  2. Vacker, intressant och känsloladdad!

    Kan kärleken driva en människa hur långt som helst? Göra att man får konstiga idéer och nycker? Ja, det verkar inte bättre¿

    Lea är domare och förälskar sig hejdlöst i Jakob. Han i sin tur står anklagad för olaga förföljelse av sin fostersyster Rakel. Lea ska döma i målet.

    Boken är väldigt vacker, nästan lite poetisk. Lea och Jakob trevar sig försiktigt fram i sin känslomässiga förvirring. Båda två är tystlåtna ensamvargar som tänker mer än de pratar.

    Ulrika Mossberg... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner