Djävulens advokat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Justitia-serien (del 11)
Antal sidor
366
Utgivningsdatum
2021-11-08
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
222 x 145 x 31 mm
Vikt
496 g
SAB
Hc
ISBN
9789100184469

Djävulens advokat

(19 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-11-08
259
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Blod finns. Men ingen kropp. Nora Ljungberg är försvunnen, och spåren pekar mot ett gammalt fall där mördaren aldrig dömdes för mord, utan bara för brott mot griftefriden. Det spektakulära fallet leder kriminalkommissarie Charlotta Lugn och journalisten Jane Wester tillbaka i tiden. Jane såg på nära håll hur mördarens advokat lyckades utnyttja de juridiska kryphålen, och kanske blev priset för högt? I Djävulens advokat, den elfte delen i Katarina Wennstams Justitia-serie, är det lagen själv som är anklagad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Djävulens advokat
  2. +
  3. Djävulens advokat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Djävulens advokat av Katarina Wennstam (pocket).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Djävulens advokat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    Ingbritt Nyren, 17 april 2023

    Spännande och angelägen. Hon tar alltid upp våld mot kvinnor. Nu handlar det om lagen som rör griftefriden. En man styckat sin sambo hans advokat jobbar för att fria mannen för mord, lyckas. Senare försvinner hans nya sambo och allt tar en vändning. Djävulens advokat är ökänd osv.

  2. Som vanligt både spännande och lärorikt!
    Bokhyllaniskuggan, 19 januari 2022

    ❥ Recension

    Del 11 i Justitia-serien.

    Ännu en riktigt bra bok av Wennstam! Hennes styrka i den här bokserien är de mångbottnade, trovärdiga karaktärerna, relationerna och den otroliga kunskap hon förmedlar. Som läsare blir man inte bara underhållen utan får även lära sig otroligt mycket. Jag känner mig alltid en aning klokare efter att ha läst en av Wennstams böcker.

    Boken igenom väcks misstankar och funderingar. Man får följa flera olika personers perspektiv... Läs hela recensionen

  3. Alltid riktigt spännande
    Berit Knutsson Eklöv, 5 januari 2022

    Det är så roligt att fortsätta läsa om dessa karaktärer. Ser redan fram emot nästa bok. Fantastisk författare som kan konsten att fånga intresset från första sidan.

  4. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 november 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Djävulens advokat är den elfte boken i den så kallade Justitiaserien. Jag har läst dom alla, och har tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Katarina Wennstams böcker tycker jag är mycket speciella. Dom är lättlästa, engagerande, och spännande. Men dom är också väldigt lärorika och tar alltid upp viktiga ämnen. Högsta betyget helt klart från mig. Rekommenderas varmt.

  5. Inte drivet som i de förra
    Katarina, 24 november 2021

    Har läst alla Wennstam och saknar det driv som finns i de förra. Här finns ingen att känna empati för, det är en bok som i vissa partier blir mer som en kursbok i kriminologi. Som att Wennstam ska visa hur mycket juridik hon kan. Storyn är inte fängslande. Hon skriver i efterordet att hon inte vill efterlikna deckare med våldsdetaljer men det behövs huvudkaraktärer som man kan känna empati med. Inte lika intressant att följa Shirins graviditet.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam