Dödsbädden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Justitia-serien (del 12)
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2022-11-03
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
223 x 143 x 31 mm
Vikt
463 g
SAB
Hc
ISBN
9789100184476

Dödsbädden

(17 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-11-03
239
  • Skickas från oss på fredag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Eddie är polisen som lyckas lösa de svåraste av brott. Eddie fixar allt, det har han alltid gjort. Men just som han, efter år av strulande, ska få barn med Shirin går hans mamma bort. Och vid dödsbädden uppdagas en historia som ändrar hans bild av

uppväxten. Varför passerade så många unga barnflickor genom det välbärgade hemmet? Vart tog de vägen och varför blev det så tyst efter dem? Härvan av hemligheter påverkar alla Eddies relationer. Samtidigt dör en firad tv-stjärna i Stockholm, och utredaren Charlotta letar bland ryktena som i många år har omgärdat honom. Efter den hyllade "Djävulens advokat" kommer "Dödsbädden", den tolfte boken i Katarina Wennstams Justitiaserie.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dödsbädden
  2. +
  3. Döda kvinnor förlåter inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döda kvinnor förlåter inte av Katarina Wennstam (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Dödsbädden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande ögonöppnare
    Julia F, 3 maj 2024

    Som alltid en bok från Wenstam som är spännande och som samtidigt får upp läsarens ögon för aktuella samhällsproblem. Mycket läsvärd!

  2. Otroligt bra!
    Bokhyllaniskuggan, 19 augusti 2023

    ❥ Recension: Detta blev ett kärt återseende, som alltid med Katarina Wennstams böcker. Med högaktuella ämnen och träffsäkert språk låter hon älskvärda, levande karaktärer berätta engagerande historier och livsöden. Hon har en otrolig känsla för gestaltning och ett subtilt sätt att beskriva och förklara samhällets mörka sidor utan att tumma på det skönlitterära. Precis som med de övriga böckerna i serien sögs jag snabbt in i denna och det kändes som att jag var där. En i gänget. Boken h... Läs hela recensionen

  3. Parallella berättelser och många ingångar
    Tofflan, 7 juli 2023

    Som vanligt i den här serien är det parallella berättelser i boken. I början är boken lite rörig, tycker jag, med många ingångar. Dessutom hoppar den i tiden. Men allt hänger givetvis ihop och författaren lyckas som alltid få till det hela i slutet.

    Läs mer om vad jag tyckte om boken på
    https://tofflandel2.com/2023/02/10/dodsbadden/

  4. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 januari 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Dödsbädden, är den tolfte boken i författaren Katarina Wennstams Justitiaserie, med kriminalkommissarien Charlotta Lugn, målsägarbiträdet Shirin Nouri, och journalisten Jane Wester i huvudrollerna. Och precis som dom tidigare böckerna i serien så ligger fokuset på kvinnovåld även i den här boken. Jag har tyckt om alla dom tidigare böckerna i serien, och jag tyckte väldigt mycket om även den här också. Skulle gärna läsa fler böcker i serien, och jag k... Läs hela recensionen

  5. Bravo!
    Katarina, 24 november 2022

    Spännande och engagerande deckare som efter förra boken verkligen får mig nöjd igen. Mycket bra, ser fram emot fler i denna stil!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam