Nio främlingar (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
495
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Anna Strandberg
Originaltitel
Nine Perfect Strangers
Medarbetare
Zoric, Nebojsa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 32 mm
Vikt
266 g
SAB
Hce
ISBN
9789100184698

Nio främlingar

(26 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-05-12
89
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den före detta bästsäljande romanceförfattaren Frances Welty anländer till Tranquillum House med värmevallningar, ett brustet hjärta och ett mycket smärtsamt paper cut. Tillsammans med åtta andra gäster ser hon fram emot tio dagar av lyxbehandlingar, meditation, nya vänskapsband och möjligen lite träning. Men kvinnan bakom de omtalade retreaten, den karismatiska Masha Dmitrichenko, har andra planer. I takt med att Mashas metoder blir allt mer okonventionella inser de nio främlingarna på Tranquillum House att de omöjligt kan klara utmaningen de ställts inför utan varandras hjälp. En roman om vad människor är beredda att göra för att läka, försonas och nå sina drömmar, berättad med Moriartys karakteristiska värme och humor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nio främlingar
  2. +
  3. Äpplet faller inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äpplet faller inte av Liane Moriarty (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nio främlingar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskade denna!
    Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 22 september 2022

    Från början till slut älskade jag denna bok. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som gjorde att jag gillade den så mycket, men snabbt gick den att läsa. Språket känns naturligt och har ett driv. Jag upplever det aldrig tråkigt och tycker själv inte att berättelsen någon gång stannar upp på ett onödigt sätt. Som läsare får en följa karaktärerna på djupet och det är lagom många perspektiv att skifta mellan. Spänningen byggs upp lite i taget och jag kommer på mig själv med att nyfi... Läs hela recensionen

  2. Härlig feel good känsla
    Snyggo, 9 augusti 2021

    Liane Moriarty har ett flytande bildspråk som gör att man fullständigt tuggar sig igenom hennes böcker. Denna kunde jag knappt släppa! Liane har en förmåga att introducera nya infallsvinklar och sköna karaktärer som gör att man bara vill veta mer, läsa ett kapitel till. Boken lämnar en med en härlig feel good känsla.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Liane Moriarty