Kungariket (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
605
Utgivningsdatum
2021-03-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Per Olaisen
Originaltitel
Kongeriket
Medarbetare
Bandicksson, Marcell (form)
Dimensioner
210 x 134 x 37 mm
Vikt
538 g
SAB
Hce
ISBN
9789100187804

Kungariket

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2021-03-01
135
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Roy är en mekaniker som lever ett enkelt liv uppe i bergen. Men friden störs när hans lillebror Carl återvänder till barndomstrakterna med en ny fru och högtflygande planer. Carl är en entreprenör och vill bygga ett stort hotell för att återuppliva bygden, men hemligheter från brödernas barndom gör sig snart påminda. Roy har alltid skyddat Carl, men kanske har lillebror gått för långt för att Roy ska kunna hjälpa honom denna gång. Ska han ta vara på sin broder?

Jo Nesbøs nya fristående thriller är precis som älskade Sonen ett ödesmättat familjedrama med arketypiska drag, med en mångbottnad och gastkramande intrig som kan mäta sig med de bästa böckerna om Harry Hole.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kungariket
  2. +
  3. Drömmarnas flod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömmarnas flod av Elisabet Nemert (storpocket).

Köp båda 2 för 184 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kungariket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 10 stjärnor av 5 möjliga!!!
    PER LINDAHL, 25 maj 2021

    En otroligt bra bok som fantastiska beskrivningar av personer, inkl. deras tankar och idéer, förutom miljön samt naturen på mindre norska orter. Detta är ingen utpräglad kriminalhistoria utan den omfattar så ofantligt mycket mera jämfört med majoriteten av andra böcker.

    Som extra bonus har Jo Nesbø inget behov att specificera modell/märke på mobiler eller datorer i historien ¿ till skillnad från de flesta andra författare (trots att det inte har någon betydelse för själva historien).... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jo Nesbø