Senare (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2021-04-30
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Later
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Dimensioner
222 x 143 x 23 mm
Vikt
398 g
SAB
Hce
ISBN
9789100188535

Senare

(27 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-04-30
267
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ibland betyder "växa upp" att du måste möta dina demoner. Jamie Conklin, son till en ensamstående, hårt arbetande mor, vill bara ha en vanlig och normal barndom. Men Jamie är inte ett vanligt barn - han ser vad ingen annan kan se och vet saker som ingen annan kan veta. Och priset han får betala för att hjälpa polisen jaga en mördare från andra sidan graven är högre än han någonsin kunnat föreställa sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Senare
  2. +
  3. Billy Summers

De som köpt den här boken har ofta också köpt Billy Summers av Stephen King (inbunden).

Köp båda 2 för 516 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Senare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stabil mellanmjölksbok av King
    Fabbe, 9 januari 2023

    Andra boken jag läser nu på rad av King och hans nyare verk. Måste säga att jämfört med Institutet så var den här sämre. Känns mer som ett hastverk och den saknar lite själ på något sätt. Dock så är den som alltid när det gäller King full av fantastiska karaktärer och det märks att han vet vad han gör och personerna blir som alltid fulla med liv. Där finns styrkan hos honom som författare enligt mig, de alltid så levande karaktärerna. Boken i sig ligger väldigt nära storyn i sjätte sinnet men... Läs hela recensionen

  2. Spännande och engagerande berättelse!
    cwwqz, 15 juni 2021

    Som vanligt sugs man in i berättelsen och karaktärerna. En fin och lite rörande historia som följer en pojke och hans liv med sin mamma och några övernaturliga förmågor. Kommer definitivt läsa om den! Senare.

  3. Stephen King "tillbaka!"

    Som "gamla" Stepen King ! Det är precis som jag vill ha det! Tummen upp....jättebra! Rekommenderas till alla "King-lovers" Mycket läsvärd!

  4. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 maj 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 -
    .
    Alla som känner mig det allra lilla minsta, vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i över fyrtio år nu. Över sjuttio böcker har jag av honom i min bokhylla, hela hans utgivning på svenska.
    .
    Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är väldigt viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, sam... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Stephen King